Blog - strana 13 | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Blog: Strana 13

Aký je rozdiel medzi fotoknihou a fotoalbumom? Vedeli ste, že fotoknihy od Kodaku ponúkajú veľké množstvo variácií?

Tlač na veľký formát sa teší u firiem čoraz väčšej obľube. Ak je to aj váš prípad, máme pre vás pár dobrých rád. Na veľké sny, o ktorých chcete dať všetkým vedieť, treba predsa veľkú propagáciu.

Správna vizitka má byť pútavá, zapamätateľná, originálna a čitateľná. Vtedy vám môže pomôcť k úspechu. Každý deň predsa stretávate množstvo ľudí, ktorých potrebujete zaujať a vryť sa im do pamäti.

Colop je jedným z lídrov na trhu vo výrobe plastových a kovových pečiatok. Ich pečiatky sú známe v kanceláriách po celom svete a patria medzi najobľúbenejšie. Viete, čo stojí za ich úspechom?

Napísanie samotnej diplomovej alebo bakalárskej práce dá zabrať. Jej obsah tvorí základnú, podstatnú časť hodnotenia študenta. Dôraz sa však kladie aj na vizuálnu podobu práce. Jej formátovanie a viazanie. Aby vaše celkové hodnotenie nepokazili vzhľad a úprava, pripomeňme si základné pravidlá pre formátovanie aj viazanie prác.

Viac ako 90% informácií vnímame zrakom a tak nečudo, že plagáty a fotografie v životnej či nadživotnej veľkosti patria k najúčinnejším formám vizuálnej komunikácie. Navyše, veľkoplošné plagáty sú najrýchlejšou cestou, ako upútať zrak a tým aj pozornosť zákazníkov.

30.10.2017

Pečiatka predstavuje užitočný nástroj, ktorý pomáha budovať imidž podniku. Okrem toho šetrí čas pri označovaní rôznych dokumentov a efektívne informuje o vašej firme. Pri výbere pečiatok máte niekoľko možností. Dnes sa pozrieme na tie najpoužívanejšie.

Štúdium na vysokej škole je síce u nás bezplatné, ale s výdavkami, ktoré so školou súvisia, treba rátať. Študent musí siahnuť hlbšie do vrecka aj v prípade kníh, skrípt, kopírovania, tlače a nákupu študijných pomôcok. Ak si však výdavky dobre naplánujete, nemusí vás ich výška až tak zaskočiť.

16.10.2017    Čas čítania: 2 min.

Vizitky sú ako malý billboard. Pre podnikateľov stále boli a sú jedným zo základných nástrojov priameho marketingu. Máme pre vás pár tipov, ako si vytvoriť tie online.

30.09.2017    Čas čítania: 2 min.

Je tu ďalší školský rok. Ku škole patria rôzne písomné práce. Pre končiacich študentov vysokých škôl aj bakalárske, diplomové, alebo dizertačné. Je pre tieto práce vhodná hrebeňová väzba?

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.