Blog - strana 12 | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Blog: Strana 12

Dnešný plagát si predstavíme ako klasický tlačený spôsob na upútanie pozornosti a šírenie informácie. Ako však vyzerali plagáty pred 200 rokmi?

Originálne portfólio je zárukou úspechu nielen v reklame, ale aj v architektúre a fotografovaní. Ako si ho môžete vyrobiť?

Rozveseľte svoju domácnosť alebo kanceláriu vtipným plagátom. U nás si ho môžete vytlačiť v rôznych rozmeroch.

27.03.2018    Čas čítania: 2 min.

Vyrobte si kreatívne pečiatky. Využijete ich pri písaní prianí, na svadbe alebo ako odmenu pre vašich najmenších. Zapojte fantáziu a navrhnite si tú svoju

Ak si chcete vyrobiť vizitku sami, skúste tieto 3 overené nástroje. Potrebujete poradiť pri ich návrhu? Obráťte sa na nás.

26.02.2018    Čas čítania: 3 min.

Buďte originálni aj na svojom pracovisku. S unikátnymi fototapetami ozdobíte priestory kancelárie i zasadačiek. Nechajte si poradiť od expertov.

Potešte svojich najbližších kolážou z fotografií. Jednoducho ich vytlačte. Pozrite si pár nápadov na darček, ktorý poteší každého.

Správne písmo, kvalitný obrázok a vhodné pozadie sú iba tie najzákladnejšie parametre kvalitného bilbordu. Ako môžete vylepšiť veľkoformátovú tlač?

Je pečiatka povinná pre vašu firmu? Aké údaje by mala obsahovať? Nezabudnite ani na adresu, IČO a kontaktné údaje.

22.01.2018

Pri výbere vizitiek je okrem dizajnu nesmierne dôležitý aj rozmer. Aký je vhodný rozmer na Slovensku a ako sa mení vo svete?

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.