Blog - strana 11 | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Blog: Strana 11

12.10.2018    Čas čítania: 2 min.

Dajte šancu plastovým kartičkám. Majú obrovský potenciál. Okrem toho, že sú odolné a reprezentatívne, pomôžu vašej firme odlíšiť sa. Popustite uzdu fantázii a inšpirujte sa našimi tipmi!

18.09.2018    Čas čítania: 2 min.

Ako povzbudíte svoj tím k lepším výkonom? Pomôžu vám motivačné fototapety, utuženie pracovných vzťahov a spoločné adrenalínové zážitky. Inšpirujte sa.

Ozdobte svoje auto fóliami vďaka veľkoplošnej tlači. Pripravili sme pre vás praktický prehľad fólií. Vyberte si tú, ktorá vám ponúka najviac výhod.

Človek má zvyčajne plnú hlavu nápadov, ale keď príde do tuhého, všetky vyletia ako lastovička na jeseň. Preto vám prinášame inšpiráciu pri tvorbe maturitných oznámení

22.08.2018    Čas čítania: 3 min.

Je veľkoformátová tlač úplne mimo hry? Predtým, ako jej dáte definitívne červenú, by ste mali zobrať do úvahy všetky jej plusy. Kedy je offline reklama výhodnejšia?

14.08.2018    Čas čítania: 3 min.

Nakopnite svoj mozog aj cez letné prázdniny. Knihy, hry a nezvyčajné aktivity vám pomôžu udržať myseľ sviežu na písanie diplomovej práce. Sme tu pre vás nielen pri jej tlači, ale aj s trefnými radami.

Hľadáte trefné citáty na vaše maturitné oznámenia? Pripravili sme pre vás pár originálnych, ktoré poslúžia ako inšpirácia pri výbere.

Okrúhle, rýchloschnúce, vreckové pečiatky – strácate sa vo všetkých tých druhoch? Zostavili sme pre vás prehľad jednotlivých typov, aby ste si ľahšie vybrali.

Budúci maturanti sa pred nástupom na prázdniny zaoberájú prvými prípravami. Čo všetko vás čaká? V Prinstudiu vám pomôžeme aspoň s maturitnými oznámeniami.

11.06.2018    Čas čítania: 2 min.

Poradíme vám 5 obľúbených dovolenkových miest, ktoré si vyberiete, je na vás. Našou úlohou je vytlačiť vaše fotografie, aby ste mali spomienky na očiach.

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.