Dizajn a tlač vizitiek nepodceňte | Blog
.
15.11.2023      Čas čítania: 2 min.

Dizajn a tlač vizitiek nepodceňte


Napriek stále sa rozširujúcej online komunikácii sa väčšina pracovných rozhovorov a stretnutí uskutoční osobne. Najlepším spôsobom, ako zanechať potenciálnemu klientovi alebo partnerovi váš kontakt, sú, a zrejme aj vždy budú práve vizitky. Ak chcete zaujať hneď na prvom stretnutí, je dôležité nepodceniť význam zaujímavo spracovanej vizitky, ktorá o Vás veľa prezradí.

Dizajn a tlač vizitiek nepodceňte

Prvý dojem (nielen na stretnutí) je kľúčový

Predstavte si situáciu: ste na dôležitom stretnutí, konferencii alebo networkingovom evente. Konverzácia prebieha skvele a prichádza moment, keď je čas vymeniť si kontakt. Podávate svoju vizitku a práve v tomto okamihu máte jedinečnú šancu zanechať silný a nezabudnuteľný prvý dojem. Vizitka, ktorá je nielen esteticky príťažlivá, ale aj prakticky navrhnutá, dokáže totiž povedať o vašej značke viac než tisíc slov.

Vizitka, ktorá Vás bude reprezentovať

Kreatívnu vizitku môžete skúsiť vytvoriť sami, alebo ju môžete získať rýchlo a jednoducho pri návšteve ktorejkoľvek našej pobočky, kde Vám s grafikou radi pomôžeme. 

Dizajn vizitky by mal byť viac než len pekný obrazok alebo šikovná typografia. Mal by odraziť filozofiu a hodnoty vašej značky. Zvážte farby, ktoré používate, a to, čo symbolizujú. Zamerajte sa na font a rozhodnite sa, či chcete pôsobiť tradične alebo moderno. Každý detail, od papiera až po formát vizitky, by mal byť premyslený a vybraný s ohľadom na to, akú správu chcete poslať.

Nezabudnite, že vizitka by mala vystihovať Váš štýl, prípadne môže nepriamo vypovedať, čomu sa vo svojej profesii venujete, pretože zaujímavá vizitka môže byť prvým krokom, ktorý Vás odlíši od konkurencie.

Na čo nezabudnúť pri vizitkách?

Pri naozaj kreatívnej forme vizitky treba myslieť na heslo: „Menej je niekedy viac“, nezaťažujte preto obsah vizitky informáciami, ktoré sú ľahko vyhľadateľné, skúste sa viac sústrediť na prezentáciu svojej osoby a Vašich aktivít.

Čo by ste však určite nemali zabudnúť uviesť vo vizitke je:

  • meno
  • kontakt (telefónne číslo aj e-mail),
  • názov vašej pracovnej pozície/ činnosti. 

Dizajn a tlač vizitiek nepodceňte

Výber papiera a finálnych úprav vizitky

V našej ponuke vizitiek nájdete až 6 rôznych typov vizitiek od základných po tie najprémiovejšie.

Možnosti tlače sú dnes široké, stačí si len vybrať v pestrej škále od štandardných vizitiek, bielej tlače, obojstrannej, či jednostrannej tlače, prípadne vizitky gravírované laserom. Rovnako pri papieri nie je potrebné zostať už len pri klasike, vyberať je možné s rôznych farieb, hrúbky papiera, perleťových papierov, prípadne s rôznymi finálnymi úpravami, akou je parciálny lak.

Nakoľko je škála naozaj široká a výber nie je vždy jednoduchý, je dobré spoľahnúť sa na odbornú radu, ktorú Vám radi poskytneme na ktorejkoľvek našej pobočke.

Nechajte vaše vizitky hovoriť za vás a ukážte svetu, že ste skutočným profesionálom, ktorý dbá na detail a kvalitu.




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.