Blog - strana 14 | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Blog: Strana 14

Úspechu v podnikaní predchádza kvalitne vykonaná práca a dobrý marketing. Vizitky sú v tomto smere považované za akýsi základ. Dnes sa pozrieme na 5 typov, ktoré vašich potencionálnych zákazníkov skôr odradia než prilákajú.

História pečiatok je bohatá a podľa archeológov siaha až do obdobia 4 – 5-tisíc rokov pred naším letopočtom. Od hlinených pečatidiel prešiel tento kancelársky pomocník naozaj dlhú cestu. Viete, kde sa to všetko začalo?

Potrebujete si vytlačiť niečo väčšie ako A4 a bojíte sa výsledku? U nás ste na správnom mieste. V dnešnom článku sa pozrieme na to, ako funguje veľkoformátová tlač a čo všetko od nej môžete očakávať.

21.08.2017    Čas čítania: 2 min.

Biznis s písaním diplomoviek zažíva v posledných rokoch zlatý vek. Obrovské množstvo vysokoškolákov sa k tomu dostane náhodou, ale i cielene. Či už ste sa rozhodli diplomovku niekomu napísať, alebo sami hľadáte takúto pomoc, dávajte si veľký pozor a toto rozhodnutie zvážte.

Vizitky sa už dávno netlačia doma na tlačiarni. Následné namáhavé vystrihovanie tupými nožnicami vám tiež práve nepomôže pri ceste za reprezentatívnym vzhľadom. U nás používame pri výrobe vizitiek tie najmodernejšie postupy. Z čoho si môžete vybrať a zaujať tak nových klientov?

Napriek stále sa rozširujúcej online komunikácii sa väčšina pracovných rozhovorov a stretnutí uskutoční osobne. Najlepším spôsobom, ako zanechať potenciálnemu klientovi alebo partnerovi váš kontakt, sú, a zrejme aj vždy budú práve vizitky. Oplatí sa vám však ich tlač doma? Pozrime sa na dôvody, prečo by ste to mali nechať na profesionálov.

Láka vás výroba handmade vecí, ktoré vedia vykúzliť pekné dekorácie na doplnkoch vo vašej domácnosti? Prezradíme vám, ako si vytvoriť pečiatku.

Tlač plagátov, výkresov a iných materiálov, ktorých rozmery sú väčšie ako A3. To všetko je veľkoformátová tlač. Pod veľkoplošnú tlač však patria aj billboardy, citylighty či roll-upy. Ak práve hľadáte vhodného dodávateľa, ktorý vám zabezpečí materiály veľkých rozmerov, čítajte ďalej.

Flash technológia je dnes rozšíreným spôsobom výroby pečiatok. Jej tajomstvo tkvie v jednoduchom princípe, vďaka ktorému získate odolnú a dlhotrvácnu pečiatku s kvalitným atramentom.

Beriete si ju na stretnutia, chválite sa ňou medzi známymi. Je nanajvýš dôležité, aby pekne vyzerala. Chcete vedieť, čo by nemalo na vizitke chýbať? Dozviete sa to v článku.

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.