Blog - strana 15 | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Blog: Strana 15

Flash technológia je dnes rozšíreným spôsobom výroby pečiatok. Jej tajomstvo tkvie v jednoduchom princípe, vďaka ktorému získate odolnú a dlhotrvácnu pečiatku s kvalitným atramentom.

Beriete si ju na stretnutia, chválite sa ňou medzi známymi. Je nanajvýš dôležité, aby pekne vyzerala. Chcete vedieť, čo by nemalo na vizitke chýbať? Dozviete sa to v článku.

Dávno odzvonilo časom, keď sme všetko museli vybavovať osobne. Táto byrokracia zostala snáď už len na úradoch. Darčeky k narodeninám, svadobné oznámenia, kosačky, ale aj vizitky – väčšinu produktov si viete objednať online bez nutnosti zdvihnúť päty z miesta.

04.05.2017    Čas čítania: 2 min.

Seminárne práce rezonujú v hlave každého vysokoškoláka. Počas štúdia tvoríme najrôznejšie práce, od tých 5-stranových až po 100-stranové. Väčšina z nás ich nechce odovzdať iba v obale, ale zviazať ich elegantnejšie, hrebeňovou väzbou. Ako vlastne funguje stroj na hrebeňovú väzbu? Je jeho používanie náročné a oplatí sa kúpiť ho pre vlastné použitie?

S písaním záverečnej práce sa viaže niekoľko prebdených nocí, vypitých káv a napätia, ako to celé dopadne. Stihnem si dať bakalárku vytlačiť a zviazať včas? Neprehliadnem formálne chyby v texte? Nezabudnem pripojiť k textu prílohy? V článku vám priblížime, čo najviac straší každého vysokoškoláka v poslednom ročníku.

Ako má vyzerať dobrý roll-up? Z čoho je vyrobený? Zodpovieme vám všetko, čo je dôležité vedieť o veľkoformátovej tlači, konkrétne roll-upoch.

Aj keď sú vizitky iba nepísanou formalitou, mal by ich mať každý, kto to so svojím podnikaním myslí vážne. Ako a kde si ich dať vyrobiť? To vám zhrnieme v našom novom článku.

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.