Blog - strana 3 | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Blog: Strana 3

04.07.2023    Čas čítania: 4 min.

Niektorí ju už majú za sebou, iných ešte len čaká. Diplomovka je možno formalitou, ale bez nej len ťažko preleziete dokončenie vysokej školy. V lete je jej písanie ešte o čosi náročnejšie ako inokedy. Ako sa k nej prinútiť, keď je vonku pekne a vás to ťahá k vode?

Sú destinácie, ktorých krása je neopísateľná. Prezrite si naše tipy na miesta, z ktorých budete tlačiť fotografie jedna radosť. Naozaj stoja za to.

22.05.2023    Čas čítania: 3 min.

Zabezpečili ste svoj dom pred odchodom na dovolenku alebo pracovnú cestu naozaj poriadne? Prečítajte si 5 tipov, ktoré odradia každého zlodeja.

15.05.2023    Čas čítania: 3 min.

Pri tlači diplomovky nezabudnite prirátať jeden kus. Ako vám môže práca v budúcnosti poslúžiť a kto všetko z nej má úžitok, ak ju uložíte doma v knižnici?

24.04.2023    Čas čítania: 2 min.

Hľadáte kvalitnú a pevnú väzbu diplomovej práce s kvalitnou tlačou? Poradíme vám, pre aký typ sa rozhodnúť na základe vašich požiadaviek.

19.04.2023    Čas čítania: 3 min.

Ste si istý, že je vaša diplomovka pripravená na tlač? Prejdite si spolu s nami kontrolný checklist skôr, než ju dáte vytlačiť a zviazať.

13.03.2023    Čas čítania: 6 min.

Skontrolujte si spolu s nami diplomovku skôr, než sa rozhodnete pre jej tlač a viazanie. Ako má vyzerať jej obsah, forma a správne načasovanie?

08.03.2023    Čas čítania: 3 min.

Pripravujete sa na svadbu a hľadáte originálny darček? Potešte svadobčanov originálnou fotoknihou. Pomôžeme vám s jej vytváraním.

Nepodceňujte formu diplomovky. Zistite, koľko strán môže mať diplomovka, aké písmo zvoliť, aký okraj nastaviť a ktoré viazanie si môžete vo finále vybrať.

15.02.2023    Čas čítania: 4 min.

Prečítajte si naše skvelé tipy, ako môžete zvládnuť tlač a viazanie bakalárskych prác s dostatočnou časovou rezervou a navyše bez stresu.

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.