Blog - strana 7 | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Blog: Strana 7

15.05.2021    Čas čítania: 2 min.

Citylight je skvelý spôsob, ako zaujať reklamou okoloidúcich v exteriéri. Prečítajte si, o jeho výhodách a aké parametre by mal spĺňať.

30.04.2021    Čas čítania: 3 min.

Prečítajte si, aké sú pravidlá pri výmene vizitiek, ktoré by ste mali dodržiavať. Kedy je ten správny čas na nové vizitky a ktoré by ste mali zlikvidovať?

15.04.2021    Čas čítania: 3 min.

Firemná identita môže pomôcť značke vyrásť. Prečítajte si, aký prínos môže mať pre vašu spoločnosť, ak si zadefinujete viac vecí, ako len logo či vizitku.

15.03.2021    Čas čítania: 3 min.

Ak majú vizitky plniť účel, musia obsahovať vždy aktuálne informácie. Ktoré z nich už uvádzať netreba a ako by mala vyzerať vizitka 21. storočia?

28.02.2021    Čas čítania: 4 min.

Odlíšte sa od konkurencie a označte svoje handmade výrobky pútavo. Etikety si zvládnete navrhnúť a vytlačiť aj sami. Poradíme, ako na to.

18.02.2021    Čas čítania: 4 min.

Spoznajte výhody roll-up bannerov. Poradíme vám, aký materiál vybrať, ak riešite tlač na rollup i to, koľko vás bude takýto prezentačný systém stáť.

Čo rozhoduje pri výbere tlačiarne do kancelárie? Rozlúsknite vďaka nášmu porovnaniu parametrov rébus s názvom atramentová vs. laserová tlač raz a navždy.

Spoznajte spôsoby laminácie, aby ste sa vedeli rozhodnúť, ktorý použiť. Poradíme vám, od čoho sa odvíja cena a z akých laminovacích fólií máte na výber.

18.11.2020    Čas čítania: 4 min.

Hľadáte tipy, ako vytvoriť dobrú brožúru? Prečítajte si, ako zostaviť trefný obsah brožúry a ako zvládnuť jej spracovanie tak, aby splnila svoj účel.

03.11.2020    Čas čítania: 3 min.

Vyberte originálne darčeky pre firmy. Tlačený kalendár s fotkami alebo profesionálna koláž fotografií potešia kolegov i obchodných partnerov. Ako na ne?

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.