Vytvorte si kreatívne pečiatky na každú príležitosť | Blog
.
27.03.2018      Čas čítania: 2 min.

Vytvorte si kreatívne pečiatky na každú príležitosť


Pečiatky sa najčastejšie používajú v kanceláriách a na úradoch, ale využitie nájdu i na iných miestach. Potešte pečiatkami svojich najbližších alebo nimi odmeňte najvernejších zákazníkov. Tu je niekoľko tipov, ako si vytvoriť a použiť pečiatky.

Pečiatkovanie sáčkov

1. trieda, Doporučene, MUDr. Ján Novák... S týmito pečiatkami sa stretnete bežne. Stačí však trocha kreativity a pečiatky môžu slúžiť na kreatívne dekoratívne účely alebo zvýšia zisk a dobré meno podniku.

 

Spečaťte špeciálny deň

Každý túži po svadbe, ktorá sa vryje do pamäti všetkých hostí. Použite pečiatky a dodajte vášmu veľkému dňu originalitu. Využitie pri príprave svadby nájdu na viacerých miestach.

Pečiatky môžete použiť na výrobu svadobných oznámení. Opečiatkovať môžete nielen samotné svadobné oznámenie, ale tiež obálku. Ako pečiatku na obálku môžete použiť napríklad vaše iniciály a iniciály vašej polovičky a dátum svadby. Rovnakú pečiatku môžete použiť na dekoračné účely, výslužkové krabice s koláčikmi a tortou alebo na menovky hostí.

Pečiatky oživia aj iné významné dni, ako sú napríklad promócie, alebo blížiace sa sviatky. V čase, kedy si väčšina ľudí posiela vianočné pozdravy cez sms-ky, stavte na klasiku. Pošlite vianočný pozdrav poštou a opečiatkujte ho vami navrhnutou pečiatkou. Vašu rodinu táto pozornosť isto poteší. V Printstudiu od Faxcopy objednáte pečiatky pohodlne cez internet.

 

Originálny popis na obaly produktov

Odlišnosť sa v biznise vypláca. Nejedná sa len o samotné produkty, ale i o ich balenie. Máte prevádzku, z ktorej si zákazníci odnášajú vaše výrobky? Vložte ich do papierovej tašky potlačenej vami navrhnutou unikátnou pečiatkou. Papierové tašky sú nielen ekologickejšie pre životné prostredie než plastové, ale tento spôsob balenia je tiež lacnejší, než keby ste si dali vyrobiť firemné tašky.

Ak tovar posielate svojim zákazníkom poštou, opečiatkujte balíček. Je to skvelý spôsob, ako sa vaši zákazníci budú z nákupu tešiť už pred rozbalením. Pozor – uistite sa, že pečiatku nedávate na časť balíku alebo obálky, na ktorú vypisuje dôležité informácie o odoslaní pre poštu alebo kuriéra.

 

Pečiatky pre najvernejších klientov

Spokojní a vracajúci sa zákazníci sa v podnikaní vážia zlatom. Odmena pre svojich najvernejších zákazníkov a klientov upevní vaše vzťahy, zlepší dobré meno podniku a zvýši zisk. Zašlite im voucher so zľavou na ďalší nákup alebo službu s pečiatkou.

Ak máte kamennú predajňu, vyrobte si vernostné kartičky, na ktoré budú zákazníci dostávať pečiatky pri každom nákupe. Ak vlastníte kaviareň, s každou desiatou pečiatkou môže zákazník získať kávu či croissant zdarma, ak prevádzkujete podnik so službami, ako je kaderníctvo, každá piata pečiatka na vernostnej kartičke môže zákazníkovi priniesť k strihu bezplatný styling.

 

Pečiatky pre deti

Kto by si nepamätal časy, kedy sme v škole dostávali včeličky alebo prasiatka. Deti milujú pečiatky od malička. Prečo to nevyužiť aj mimo školy? Doma môžu dostať deti pečiatky za napísané úlohy, pomoc s domácimi prácami alebo za vyvenčenie domáceho maznáčika.

Otec a syn pečiatkujú

Pečiatky nájdu svoje miesto v podnikaní i doma. Zapojte fantáziu a vytvorte si kreatívne pečiatky vo Faxcopy.

Chcem si objednať originálnu pečiatku

 

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.