Veľkoformátová tlač: Čo zohľadniť pri výbere dodávateľa? | Blog

Vážení zákazníci, 

dovoľujeme si Vás informovať o plánovanej údržbe kartového systému Tatra banky, ktorá sa uskutoční dňa 27.04.2024 v čase od 00:00 hod. do 02:00 hod. v trvaní maximálne 60 min. V uvedenom čase nebude možné využiť službu CardPay/ComfortPay

Za spôsobený diskomfort sa vopred ospravedlňujeme.

.
19.06.2017

Veľkoformátová tlač: Čo zohľadniť pri výbere dodávateľa?


Tlač plagátov, výkresov a iných materiálov, ktorých rozmery sú väčšie ako A3. To všetko je veľkoformátová tlač. Pod veľkoplošnú tlač však patria aj billboardy, citylighty či roll-upy. Ak práve hľadáte vhodného dodávateľa, ktorý vám zabezpečí materiály veľkých rozmerov, čítajte ďalej.

 

Veľkoformátová tlač na plotri

 

Rôznorodé materiály a moderné spôsoby realizácie nám umožňujú tlačiť veľkoplošné materiály do interiéru aj exteriéru. Využívajú ich architekti, projektanti, fotografi, ale aj malé, stredné a veľké firmy ako súčasť svojej propagácie či prezentácie pred množstvom ľudí.  

Výber dodávateľa je pri týchto produktoch mimoriadne dôležitý. Keďže môžu byť videné očami stoviek ľudí, potenciálnych klientov, mali by ste si na nich dať záležať. Spísali sme pre vás body, cez ktoré by mali vaši potenciálni dodávatelia určite prejsť.

 

Prečítajte si tiež: Veľkoformátová tlač: Čo by ste mali vedieť o roll-upoch

 

Šibeničné termíny nie sú prekážkou

Ak ste napríklad reklamnou agentúrou, ktorej bije na poplach nedočkavý klient, je lepšie spolupracovať s flexibilným dodávateľom, ktorého len tak nečakaný deadline nezaskočí. Niekedy sa jednoducho stane, že klient od vás potrebuje výrobu a tlač propagačných materiálov na poslednú chvíľu. Napríklad potrebuje vyrobiť 100 kusov plagátov za dva dni. Vtedy je potrebné mať po ruke dodávateľa, na ktorého sa s výrobou dá obrátiť.

 

Komunikácia za všetky drobné

Poznáte ten pocit, keď sa chcete s niekým rýchlo spojiť, ale odpovede či e-mailu sa od neho nedočkáte ani do dvoch dní? Nedostatočná komunikácia je mínusovým bodom každého spolupracovníka.

 

Kvalita technológie a materiálov

Kvalitné materiály sú pri veľkoformátovej tlači neodmysliteľnou podmienkou. Podľa toho, kde ich potrebujeme umiestniť, sa na ich zhotovenie používa iná technológia. Exteriérové materiály musia byť dostatočne pevné a odolné voči vode, slnku, oterom a poveternostným vplyvom. Fotografie a postery zase vyžadujú vysokú kvalitu farieb s výborným rozlíšením.

 

Obráťte sa na Printstudio a nebudete sklamaní

Ak chcete získať skutočne spoľahlivého a flexibilného dodávateľa, spoľahnite sa na veľké značky, ktoré majú s tlačou rôznych formátov dlhoročné skúsenosti. U nás si viete veľkorozmerné materiály objednať osobne, ale aj jednoducho cez náš web. Vyklikáte si, čo potrebujete a po hotové výstupy si prídete buď osobne, alebo vám ich doručíme kuriérskou službou. Osobne nás môžete nájsť v 41 prevádzkach na Slovensku – sme proste všade. ;)

 

Objednajte si veľkoformátovú tlač online

 

 

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.