Zhrňte nezabudnuteľné momenty do koláže z fotografií. Akú tlač použiť? | Blog
.
20.02.2018

Zhrňte nezabudnuteľné momenty do koláže z fotografií. Akú tlač použiť?


Digitálne fotografie už takmer úplne nahradili klasické fotky. Dnešná doba praje najrôznejším technologickým výdobytkom a tradičná fotografia sa stáva prežitkom z minulosti. Stále však dokáže príjemne prekvapiť a je vkusným, štýlovým a cenovo dostupným darčekom.

Fotografie na stole

V prípade, že hľadáte darček na poslednú chvíľu, obyčajná fotografia vám môže doslova zachrániť krk a ušetriť vás pred trápnou situáciou. Postačí vám zásoba fotografií v počítači, USB disk a najbližší obchod so zameraním na ich tlač.

 

Vyberte tie správne fotky

Vtipné obrázky z puberty neomrzia snáď nikdy. Z lesklých obrázkov na vás zazerajú zle ostrihané a farebne vyobliekané deti. Kto by sa pri takejto spomienke neubránil úsmevu? Nahromaďte si niekoľko fotografií so zážitkami z detstva, vytlačte ich a pospájajte do koláže. Postačí jednoduchý rám na koláž. Darujte ju svojim priateľom. Takáto pamiatka je mnohokrát cennejšia a úprimnejšia než drahé dary.

 

Pripomeňte partnerovi spoločnú minulosť

Ak ste aj s partnerom vášniví cestovatelia, koláž vytvorená z fotiek zo spoločných zážitkov z cudzích krajín bude ideálnou voľbou ako milé potešenie. Do stredu koláže napíšte venovanie, ktoré obložíte fotkami z dovoleniek. Druhou možnosťou je vytvoriť koláž, kde zámerne vynecháte niekoľko miest na vaše budúce výlety za dobrodružstvom.

 

Potešte maminu v deň jej sviatku

Medzinárodný deň žien sa blíži a máme pre vás ďalší tip na zaujímavý darček pre maminu, ktorý však dobre poslúži aj v prípade iného sviatku, napríklad Vianoc či menín. Takýto darček dokonca nemusí byť vôbec finančne nákladný. Postačia vám vaše detské fotografie, ktoré usporiadajte do koláže s venovaním a poďakovaním. V jednoduchosti je krása, v tomto prípade to platí dvojnásobne.

 

Ako na tlač fotografií do koláže?

V rámci služieb Printstudia od FaxCOPY si môžete vybrať z viacerých možností, ako fotografie vytlačiť. Jednou z nich je prísť priamo do predajne, kde vám vyškolený personál povie viac o optimálnom spôsobe vytlačenia fotografií. Vždy sa snažte vytlačiť čo najostrejšie a najkvalitnejšie fotografie, aké máte k dispozícii.

Druhou možnosťou je tlač online, kedy si z pohodlia domova nahráte fotografie do systému a následne si ich môžete zadarmo vyzdvihnúť na pobočke alebo nechať zaslať poštou.

Vytlačte si fotografie na koláž

 

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.