Vtipné plagáty, ktoré rozveselia každú stenu | Blog
.
16.04.2018

Vtipné plagáty, ktoré rozveselia každú stenu


Dnes je za umenie považované naozaj všetko. Prečo nevyužiť túto prajnú dobu a nevytvoriť si vlastne umelecké dielo sám? Vtipný plagát poslúži ako skvelá dekorácia do bytu, ale aj ako darček pre dobrého kamaráta.

prázdny obraz na stole

 

Plagát do kuchyne pre lenivého kuchára

Aj vy už máte plné zuby toho, že vaša polovička odmieta variť, necháva túto aktivitu na vás alebo naj reštauráciu? Vyrobte jej na narodeniny plagát s fotografiou prázdnej chladničky a nápisom „Hlad je najlepší kuchár“. Zmenu v správaní spozorujete ihneď, ako partner alebo partnerka otvorí chladničku, v ktorej bude realita rovnaká ako na obrázku.

A čo tak darček pre skúpeho spolubývajúceho, ktorý si rád „požičiava” jedlo so znením „Plat je najlepší kuchár”? So štipkou nadhľadu by snáď prežil aj takúto narážku.

 

Darček pre večného pesimistu

Tzv. „pesimistovi od narodenia“ nepomôže v zmene pohľadu na svet asi nič. Zmeniť to môžete vyrobeným plagátom s večne usmiatou tvárou Jána Wericha a jeho známym, pre slušnosť mierne poopraveným výrokom: „Dobrá nálada nevyrieši všetky tvoje problémy, ale naštve toľko ľudí, že stojí za to, udržať si ju.

 

Štýlové plagáty pre filmových nadšencov

Máte dizajnovo a farebne dokonale zladené bývanie v mestskom štýle. Nechajte si vytlačiť vtipný plagát, ktorý umocní váš nadhľad nad životom. Bude vkusný a rozveselí každú návštevu.

Odporúčame pohrať so zábermi z filmov od Quentina Tarantina. Kultový Pulp Fiction je plný nesmrteľných hlášok, ako napríklad: „Just because you are a character doesn’t mean that you have character. (Ak si charakterná osoba, neznamená to, ze máš charakter.)” V kombinácií s vtipnými postavami Samuela L. Jacksona a Johna Travoltu, môže poslúžiť ako vhodná inšpirácia.

 

Inšpirácia menom meme obrázky

Meme obrázky prevalcovali internet a stali sa fenoménom internetovej zábavy posledných rokov. Na ich tvorbe sa podieľajú miliónové komunity, ktoré sa navzájom ovplyvňujú, aby zo seba dostali to najlepšie. Ak máte radi nadhľad, oceníte jednoduchý a trefný vtip, inšpirujte sa práve nimi.

Nie, vďaka, radšej vtipný plagát

 

Mám vytvorené podklady na tlač, ako ďalej?

Dúfame, že sme vás týmto článkom vhodne inšpirovali. Nezabudnite, základom vytvorenie vtipného plagátu je dobrý nápad. S ucelenou myšlienkou už vytvoríte vlastné dielo aj sami. Potom stačí navštíviť naše pobočky alebo si plagát dať vytlačiť z pohodlia domova. Nemáme problém so žiadnym rozmerom.

 

Vytlačte si plagát v 4 jednoduchých krokoch




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.