Svadobné oznámenia a pečiatky | Printstudio.FaxCopy.sk

Vážení zákazníci, dňa 5.10.2024 od 22:00 do 6.10.2024 5:00 bude na našich weboch prebiehať aktualizácia zabezpečenia. V tomto čase nebude dostupný náš web. Ďakujeme za pochopenie.

.
20.08.2024      Čas čítania: 3 min.

Svadobné oznámenia a pečiatky, ako dbať na detaily


Svadba je jedným z najdôležitejších dní v živote a každá nevesta so svojim ženíchom túžia, aby všetko bolo dokonalé. Často však zabúdajú na to, že prvý dojem z ich veľkého dňa začína už pri pozývaní na svadbu a rozposielaní svadobných oznámení. Ako docielite, aby tento prvý krok zapôsobil na hostí a zároveň odzrkadlil atmosféru vašej svadby? Kľúčom k úspechu sú drobné detaily na svadobnom oznámení, ku ktorým budú dokonale ladiť aj svadobné doplnky, či už pôjde o kvalitný vizitkový papier na svadobné oznámenia alebo o peknú svadobnú obálku.

Svadobné oznámenia a pečiatky, ako dbať na detaily

Vizitkový papier na svadobné oznámenia 

Pri výbere papiera na svadobné oznámenia je dôležité zohľadniť nielen želaný vzhľad oznámení, ale aj ponúkanú kvalitu papiera. Vizitkový papier na svadobné oznámenia ponúka množstvo možností, od elegantných bielych či krémových papierov, až po jemne štruktúrované alebo metalické povrchy

Prečo je však kvalita vizikových papierov na svadobné oznámenia taká dôležitá?

  • Papier, na ktorom je svadobné oznámenie vytlačené, hovorí o vašom prístupe k detailom. Kvalitný vizitkový papier rozpoznáte už na prvý pohľad, preto na papieri na vaše dôležité svadobné oznámenia nie je vhodné šetriť.
  • Svadobné oznámenia si hostia uchovávajú ako spomienku na vašu svadbu, preto by ste mali dbať aj na odolnosť papiera. Vyššia gramáž papiera a kvalitná tlač oznámení zabezpečia, že svadobné oznámenia vydržia dlhé roky, ako milá spomienka na svadbu.
  • Vizitkový papier na svadobné oznámenia umožňuje použiť rôzne tlačové techniky. Vaše svadobné oznámenia vieme potlačiť okrem kvalitnej obojstrannej tlače CMYK aj obľúbenou metalickou tlačou (napr. striebornou alebo zlatou) a na vybrané papiere je zasa možné tlačiť bielym tonerom

Nezabudnite na svadobné pečiatky

Použite jedinečný odtlačok pečiatky na svadobných oznámeniach, na etikete svadobného vína, na menovkách ako ozdobe na svadobnom stole a ďalších svadobných tlačovinách či výzdobe. Ak ste ešte o svadobných pečiatkach nepočuli, zbystrite pozornosť. Čaro atramentových odtlačkov pečiatky sa tlačou dá len ťažko napodobniť. Navyše aj tie najlacnejšie svadobné pečiatky ponúkajú možnosť zvoliť si veľkosť, farbu a dizajn odtlačku podľa seba. Vďaka tomu budú všetky vaše svadobné tlačoviny vyzerať jedinečne, premyslene a budú spolu ladiť.

Ako správne vyberať najlacnejšie svadobné pečiatky a na čo si dať pozor?

  • Farba atramentu svadobnej pečiatky by mala korešpondovať s farebnou schémou vášho oznámenia, aby nebola výrazná, ale zase ani úplne mdlá. Môžete zvoliť aj opačný prístup a to s kontrastným atramentom, ktorý harmonicky doplní farebnosť vašich svadobných tlačovín. 
  • Vyberte si motív, ktorý sa hodí k téme vašej svadby. Či už preferujete minimalistický štýl alebo prírodné ornamenty, dôležité je, aby svadobná pečiatka ladila so zvyškom svadobnej výzdoby a celkovo s vašou svadbou. Najlacnejšie svadobné pečiatky môžu byť vyrobené s vašimi menami či iniciálami, dátumom svadby, prípadne krátkym textovým odkazom, ktorý bude pre vás a vašich hostí nezabudnuteľný.
  • Ak sa chystáte opečiatkovať vaše svadobné oznámenia, umiestnenie pečiatky na oznámení je rovnako dôležité ako samotný dizajn. Či už odtlačok umiestnite do rohu, na zadnú stranu alebo do stredu, dbajte na to, aby bol vkusnou súčasťou celkového vzhľadu a pekne ho dopĺňal.
  • Reliéfne pečiatky a ich hĺbkovo razené odtlačky bez atramentu, sú ako stvorené na svadobné oznámenia. Aj keď v tomto prípade sa nejedná o najlacnejšie svadobné pečiatky, nad touto voľbou by ste mali rozhodne pouvažovať. Reliéfne pečiatky sú jedinečné a dodajú vášmu svadobnému oznámeniu originálny vzhľad.

najlacnejšie svadobne pečiatky

Nemusíte minúť veľa peňazí na to, aby ste spravili dobrý prvý dojem už pri pozývaní na svadbu. Dôležité je myslieť na to, že aj malé detaily majú veľkú váhu. Dbajte na to, aby ste vybrali správny vizitkový papier na svadobné oznámenia. Na vylepšenie tlačovín vám poslúžia aj tie najlacnejšie svadobné pečiatky. Pokojne sa v prípade ich výroby obráťte na profesionálov.   

Objednať svadobné pečiatky




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.