Rýchly sprievodca pečiatkami. Vyberte si pečiatku pre firmu | Blog
.
09.07.2018

Rýchly sprievodca pečiatkami. Vyberte si pečiatku pre firmu


Mať firemnú pečiatku je veľmi vhodné. Nielenže vďaka nej pôsobíte pre svojich obchodných partnerov serióznejšie, ale ak si vyberiete správny typ, môže vám uľahčiť každodennú prácu.

Pečiatka Colop

Úvod do sveta pečiatok už máme za sebou, písali sme už o nich v staršom článku. Teraz si pozrieme široký výber možností, ktoré máte u nás v Printstudiu. Vďaka nám sa v nich ľahko zorientujete a nájdete správny variant pre svoju firmu.

 

Kancelárske pečiatky sú základ

Úplným základom vo svete pečiatok pre firmu sú kancelárske pečiatky. Využívajú sa na dennej báze. Otláčate ich napríklad na faktúru alebo dodací list. Obyčajne na nich nájdete logo firmy, adresu a fakturačné údaje. U nás máte na výber z dvoch špičkových značiek Colop a Modico. Máme rôzne rozmery od tých, čo majú tri riadky, až po tie so siedmimi.

 

Skúste byť originálni s okrúhlou pečiatkou

V prípade, že pečiatku viete využiť aj na iné ako len oficiálne dokumenty, skúste popremýšľať nad okrúhlou pečiatkou. Nezmestia sa vám tam všetky údaje ako na klasickú kancelársku, no jej využitie nájde skutočne množstvo firiem. Čo tak napríklad okrúhle logo na vaše výrobky alebo venovania k darčekom pre klientov? Je to nevšednejšie a naozaj originálne.

Okrúhla pečiatka Modico

 

Majte pečiatku vždy so sebou

Radi by sme vám predstavili kategóriu vreckových pečiatok. Takéto pečiatky sú vhodné pre tých z vás, ktorí sú často na cestách či mávajú jednania mimo svojej kancelárie. Ide o menšie a skladnejšie pečiatky. Nezaberú veľa miesta v taške a vy budete vždy pripravení napríklad na podpis zaujímavého kontraktu.

Vrecková pečiatka

Veľmi originálnym a praktickým druhom pečiatok sú tie v pere. Je to vlastne pero a pečiatka v jednom. Môžete tam mať svoj podpis, grafiku či logo. Aké šikovné!

 

Veľký pomocník sú rýchloschnúce a veľkoplošné pečiatky

Ako využiť tieto dve kategórie, aby vám mohli pomôcť? Skutočne záleží na vašej profesii. Veľkoplošné, technické pečiatky viete využiť napríklad na rôzne tabuľky, doklady, technické výkresy či iné dokumenty. U nás ich nájdete až do rozmeru 96 × 68 mm. Máte možnosť na ňu umiestniť až 14 riadkov.

Už samotný názov rýchloschnúce pečiatky prezrádza ich hlavnú výhodu. Odtlačok sa nerozmazáva a je stály. Využiť ich môžete napríklad na označovanie vernostných kariet, pri kvalitatívnych kontrolách, na označenie textu či pri vstupoch na rôzne kultúrne podujatia. Fantázii sa skutočne medze nekladú.

Pečiatka Modico

Teraz už poznáte rôzne druhy pečiatok a možnosti ich využitia. Stačí si skutočne len vybrať, uľahčiť si pracovný život a reprezentovať svoju firmu.

Vyberte si pečiatku online




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.