Prerazte s originálnymi vizitkami. Nedržte sa nudných vzorov | Blog
.
11.12.2017

Prerazte s originálnymi vizitkami. Nedržte sa nudných vzorov


Správna vizitka má byť pútavá, zapamätateľná, originálna a čitateľná. Vtedy vám môže pomôcť k úspechu. Každý deň predsa stretávate množstvo ľudí, ktorých potrebujete zaujať a vryť sa im do pamäti.

Mladá žena s vizitkou

Vizitka je neraz prvou vecou, s ktorou sa váš potenciálny klient či obchodný partner stretne. Je veľmi dôležité, aby nezapadala medzi ostatné bežné „prezenty“ v jeho peňaženke či vizitkári, ale naopak, upútala jeho pozornosť.

Nemusíte sa držať iba nudných a zauží vaných vzorov vizitiek, moderné trendy vám dávajú na výber širokú škálu možností. Určite zaujmete napríklad s trefným artefaktom, netradičným obrázkom či fotografiou na vizitke, nielen „papierikom s napísanými kontaktnými údajmi“. A o to vám predsa ide – musíte sa odlíšiť.

 

Majte vizitky, ktoré bude škoda vyhodiť

Priemerných a obyčajných vizitiek vidíte za život stovky. Rozložte si na stole váš vizitkár a ľahko zistite, ktoré z vizitiek vás zaujmú. Originálna vizitka by mala spĺňať niekoľko jednoduchých funkcií:

  1. odovzdať tie najnutnejšie kontakty na vašu firmu,

  2. prezradiť profesiu či činnosť, ktorou sa zaoberáte,

  3. zaujať tak, aby si vás druhá strana zapamätala.

Odovzdať tie najnutnejšie kontakty na vašu firmu, prezradiť profesiu či činnosť, ktorou sa zaoberáte a zaujať tak, aby si vás druhá strana zapamätala.

Ak všetky tri body obsiahnete vo vlastnej originálnej firemnej vizitke, máte vyhrané. Navyše, musí byť atraktívna, mala by mať dobre uchopiteľný nápad, jasné a príťažlivé farby. Vytvárate ňou pomyselný obrázok o vás.

Lacná a nevkusná vizitka ukáže príjemcom, akí ste. Priemerní, obyčajní, bez nápadu? Taký predsa nechce byť nikto.

 

Profesionalita v biznise je nad zlato

Ako teda dosiahnuť, aby ste mali originálne vizitky? Na Pintereste, vychytenej novinke medzi sociálnymi sieťami, si môžete zadarmo na verejnej „online nástenke“ pridávať kreatívne nápady a podeliť sa o ne s ostatnými.

Pri návrhu vizitky v prvom rade zabudnite na vlastnú propagáciu firmy, ale choďte na to inak. Vytvorte si obrázok, fotografiu či vizitku v atraktívnom prevedení a ponúknite ju na zdieľanie.

Nechajte si vizitku navrhnúť exluzívne profesionálnou firmou, ktorá sa o návrh graficky postará, dokonca vám vizitky vytlačí. Čím viac ľudí ocení dizajn, tým viac ho budú zdieľať. Môžete získať nových priateľov, zákazníkov i klientov.

 

Nuda sa nenosí, musíte byť kreatívni

Fantázii sa v tomto prípade medze nekladú. Môžete si vytvoriť aj viac štýlových vzorov vizitiek, napríklad podľa kategórií či tematického zamerania. Vizitky pre priateľov a rodinu, pre VIP obchodných partnerov, pre zamestnancov a podobne. Štýlová vizitka v originálnom prevedení a vytlačená na kvalitnom papieri sa medzi profesionálmi vysoko cení.

 

Ohúrte originálnymi vizitkami

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.