Prečo svoju diplomovku zveriť do rúk odborníkom | Blog
.
01.04.2019      Čas čítania: 3 min.

Prečo svoju diplomovku zveriť do rúk odborníkom


Zima pomaly odznela a s príchodom jari sa nezadržateľne blíži aj dátum, kedy je potrebné odovzdať bakalársku, či diplomovú prácu.

 

Prečo svoju diplomovku zveriť do rúk odborníkom

 

Pre tých, ktorí nechcú nechať nič na náhodu, sme pripravili pár bodov o tom, prečo nezanedbať výber spoločnosti, ktorá vám prácu vytlačí a zviaže. Pretože to, čo sa v tomto momente môže zdať ako nepodstatná záležitosť s heslom „veď to niekto vytlačí a zviaže“, sa môže zmeniť na problém, ktorý vás bude stáť viac peňazí a stresu ako by ste čakali.

Medzi hlavné body, ktoré by si mal všimnúť každý budúci absolvent vysokej školy pri zhotoviteľovi záverečnej práce patria určite tieto:

 

1. CENA

Čo si budeme hovoriť, cena je zväčša prvou premennou, ktorú si všimnete a budete sa podľa nej rozhodovať pri výbere dodávateľa. Práve v tomto bode platí, že „nie je všetko zlato čo sa blyští“. Na internete nájdete viacero ponúk, ktoré majú výrazne nižšiu cenu, ako iné. Dôležité je všímať si, čo všetko tieto ponuky obsahujú. Stáva sa, že sa vám zobrazí minimálna cena, za ktorú v skutočnosti nedokážete zrealizovať tlač a zviazanie diplomovky, ani keby ste vedeli čarovať. Prečo? Pretože cena realizácie nemusí obsahovať dostatočný počet riadkov na prvú stranu pevnej väzby, môže byť za limitovaný počet strán, alebo v nej nie je zahrnutá doprava a mnoho ďalších vecí.

 

2. KVALITA

Kvalita, kvalita, kvalita. Je to naozaj dôležitý faktor úspechu vašej záverečnej práce. Pretože okrem obsahu, na ktorom ste pracovali dlhé týždne až mesiace, je potrebné odovzdať prácu v kvalitnom prevedení. Aby sa nestalo, že vás v deň obhajoby neprekvapí zloženie skúšajúcej komisie, ale zle vyhotovená väzba, ktorú táto komisia neprehliadne. O tom, že ste chceli po odoslaní objednávky vymeniť poradie grafov, prípadne doplniť nejakú stránku do práce a váš dodávateľ to odmietol, ani nehovorme. Skúsenosti sa jednoducho nedajú nadobudnúť zo dňa na deň, ani pri správnom a kvalitnom vyhotovení diplomoviek.

 

3. DORUČENIE

Doručenie je položka, ktorá vám môže vyrobiť predčasné vrásky na tvári a rovnako prevetrať peňaženku. Diplomovku ste už mali mať dávno doma a ona stále neprišla? Alebo ste ju pri objednávaní tlače celú nahrali do systému, vyklikali 10 rôznych krokov a až na konci ste zistili, že cena dopravy statočne dobieha cenu pevnej väzby, ktorú ste si objednali? Aby ste predišli týmto malým prekvapeniam, odporúčame zvoliť dodávateľa, ktorý komunikuje všetky podmienky zrozumiteľne hneď od začiatku, ideálne keď vám k tomu poskytne ešte aj dopravu zadarmo. Keďže FaxCopy má sieť viac ako 40 pobočiek po celom Slovensku, dodanie zadarmo do troch dní na predajňu je samozrejmosťou.

 

Prečo svoju diplomovku zveriť do rúk odborníkom

 

4. MOŽNOSŤ UŠETRIŤ

Dlhé minúty hľadania v Google vám priniesli najvýhodnejšiu ponuku na realizáciu záverečnej práce. Ale je naozaj najvýhodnejšia? Dostanete k nej nejaký bonus? Nie? To je škoda, pretože my ponúkame študentom ako bonus tlač 50 čiernobielych strán zadarmo. Okrem toho našim newslettrovým kamošom pravidelne posielame zľavové kódy na naše produkty. Takže si to zhrňme: výhodná cena, rokmi overená kvalita, doprava zadarmo na pobočku, 50 čiernobielych strán zadarmo a ešte k tomu aj nejaký ten darček a súťaž o super ceny. Dobrá ponuka, čo poviete? Ak ste sa práve rozhodli, že nechcete zmeškať už žiadne ďalšie zľavové kódy a akcie, do zasielania noviniek sa môžete prihlásiť TU.

 

5. EXPRESNÝ SERVIS PRE TÝCH, KTORÍ NESTÍHAJÚ

Prácu bolo treba odovzdať na zviazanie už minulý týždeň a vy stále nemáte vyjadrenie od konzultanta, či je všetko v poriadku? Aj takejto situácii sa dokážeme prispôsobiť. Ako jedni z mála, sme maximálne flexibilní s vyhotovením záverečnej práce. Vašu prácu dokážeme vyrobiť expresne, keď už všetky iné možnosti zlyhali a nechcete zmeškať termín na jej odovzdanie.

Dúfame, že vám tieto tipy pomôžu, aby ste vedeli, na čo si dať pozor pri rozhodovaní, komu zveríte vyhotovenie bakalárskej alebo diplomovej práce. Nech všetko prebehne hladko a bez problémov :-)




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.