Prečo sú pečiatky Colop populárne na svetovom trhu? | Blog
.
04.12.2017

Prečo sú pečiatky Colop populárne na svetovom trhu?


Colop je jedným z lídrov na trhu vo výrobe plastových a kovových pečiatok. Ich pečiatky sú známe v kanceláriách po celom svete a patria medzi najobľúbenejšie. Viete, čo stojí za ich úspechom?

Pečiatka Colop

Firma COLOP je na trhu už od roku 1980 a zaraďuje sa medzi popredné firmy vyrábajúce pečiatky. O popularite ich produktov svedčí aj obchodné zastúpenie v trinástich krajinách sveta. Vlajkové produkty spoločnosti, pečiatky COLOP, v sebe snúbia atribúty tradície, precíznosti a inovácie.

 

Inovácia ako základ neustáleho zlepšovania

Napredovanie a inovácia sú jednými zo základných pilierov, na ktorých stojí úspech pečiatok COLOP. Vďaka unikátnemu „know-how“ výroby, ktorú zabezpečuje vývojársky tím COLOP, sa firma dostala na popredné miesta na svetovom trhu s pečiatkami.

 

Pečiatky COLOP spĺňajú najvyššie štandardy

COLOP je držiteľom Austrian State Award, udeľovanej Ministerstvom hospodárstva v Rakúsku, za výnimočný prínos pre ekonomiku. Okrem toho má spoločnosť už niekoľko rokov schválený systém riadenia kvality podľa ISO 9001, ktorý zabezpečuje, že služby a produkty, dosahujú najvyššie kritériá kvality.

Certifikát ISO 14001 firma obdržala v roku 2008. To znamená, že COLOP využíva funkčný a integrovaný environmentálny systém.

 

Ochrana životného prostredia na prvom mieste

COLOP produkuje veľké množstvo pečiatok v celej Európskej únii. Spoločnosť sa snaží dostávať do popredia environmentálne témy. Nadpriemerne aplikuje najnovšie regulácie a usmernenia domácej aj európskej legislatívy. Prispieva tak k zvyšovaniu povedomia o environmentálnych témach. Tieto koncepty zvýrazňuje vo všetkých sférach výroby a manažmentu.

 

V produktových radách COLOP si zaručene vyberiete

Spoločnosť má vo svojom portfóliu celú radu špecifických pečiatok. Či už hľadáte

pečiatky na každodenný výkon v kancelárii, alebo len ľahký a prenosný kúsok, v ponuke COLOP si vyberiete pečiatku presne podľa vašich predstáv.

Rakúska spoločnosť ponúka pestrú škálu pečiatok dostupnú aj u nás, vo FaxCopy. V prípade, že sa neviete rozhodnúť, aká pečiatka je najvhodnejšia pre vaše potreby, prečítajte si o prehľade pečiatok, ktoré ponúkame.

 

Navrhnite si pečiatku Colop

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.