Od návrhu až po doručenie. Výroba vizitky v štyroch krokoch | Blog
.
27.03.2017

Od návrhu až po doručenie. Výroba vizitky v štyroch krokoch


Aj keď sú vizitky iba nepísanou formalitou, mal by ich mať každý, kto to so svojím podnikaním myslí vážne. Ako a kde si ich dať vyrobiť? To vám zhrnieme v našom novom článku.

 

Laserom gravírované vizitky

 

Vizitky si viete vytvoriť sami v rôznych programoch, ktoré si viete stiahnuť, alebo dokonca online. Ak s tým však nemáte prax a zároveň vám chýba dôstojný papier a tlačiareň, ťažko si zhotovíte kvalitné vizitky, ktoré môžete bez hanby rozdávať. Grafické štúdio vám ponúkne desiatky možností papiera a vyrobí vám ich za krátky čas.

 

Aký dizajn a text? Chcelo by to predstavu...

V prvom rade si premyslite, ako by mali vaše vizitky vyzerať. Zvyčajne sa na nich uvádza názov firmy a vaše meno s kontaktnými údajmi. V niektorých prípadoch sú potlačené jednostranne, v iných obojstranne. V popredí je minimalistický dizajn, ktorý potvrdzujú aj tieto pekné vizitky vytvorené slovenskými kreatívcami.

Príďte do našej predajne s vlastnou predstavou, alebo si vyberte niektorý z motívov v našom vzorkovníku. Premyslite si farbu, písmo, ako aj údaje, ktoré na nej chcete mať.

 

Kvalitná tlač: hladký či priehľadný papier?

Kvalitu vizitiek určite tvorí z veľkej časti ich papier. Vizitka je vaším brandom, reprezentuje vás. Dajte si záležať na papieri, ktorý na ňu využijete. Určite by mal byť o niečo kvalitnejší ako ten, čo bežne používame.

Vo FaxCOPY využívame 220 – 300 g papier v závislosti od druhu vizitky. Štruktúra papiera je hladká. Krabička vizitiek Exclusive ponúka hodvábne hladký papier s nezvyčajne sýtymi farbami.

Ak vám stačí potlačiť vizitku iba z jednej strany, balík vizitiek Extra je určený presne pre vás. Čierne písmo na priehľadnom papieri robí vizitky zaujímavými a netradičnými. V každom balíku je spolu až 50 vizitiek.

 

Svieži vzhľad pomocou gravírovania textu

Dizajny vizitiek sú skutočne rôznorodé. Gravírovanie laserom je moderným spôsobom výroby vizitky, ktorého podstatou je vypálenie textu do dvojfarebného papiera. U nás máte v ponuke buď čierno-biely, alebo čierno-oranžový papier. Ak sa chcete odlíšiť, tento typ vizitiek vám to určite umožní.

 

Laserom gravírované vizitky

 

42 predajní a rýchla výroba

Po výbere dizajnu a spôsobu tlače už len môžete čakať na ich vyhotovenie. Predtým, ako si hotové dielo vyzdvihnete, vám ich zabalíme do peknej krabičky. Nemusíte za nami ani cestovať ďaleko, naša sieť FaxCOPY predajní je roztrúsená po celom Slovensku. :) Vizitky vám v určitých prípadoch vieme vyhotoviť aj do hodiny. Navštívte nás a dohodneme sa. :)

 

Chcem si vytvoriť vizitky

 

 

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.