Nestarnúca hrebeňovka | Blog
.
16.09.2019      Čas čítania: 1 min.

Nestarnúca hrebeňovka


S hrebeňovkou sa stretol počas štúdia na škole už nejeden študent. Hrebeňová väzba je vo všeobecnosti známa technika viazania dokumentov. Ak plánujete v budúcnosti doplniť dokumenty do väzby, vybrali ste si správne. Hrebeňovku je možné kedykoľvek neskôr rozobrať alebo doplniť do nej ďalšie strany. Pretože dokumenty sú zviazané plastovým hrebeňom, ktorý je možné viacnásobne použiť už spomínaným pridaním či odobraním listov. Na prednej strane je zvyčajne transparentná fólia a zadná strana obsahuje kartón v rôznych farebných variáciách.

 

Nestarnúca hrebeňovka

 

Ďalšou výhodou hrebeňovky je jej jednoduchosť a možnosť otáčania listov o 360 stupňov.

Má hrebeňovka aj nevýhody?

Jediné obmedzenie pre hrebeňovú väzbu je maximálny počet strán. Do hrebeňovky sa zmestí od 7 do 500 listov kancelárskych papierov. Avšak na druhej strane málokto prekročí tento limit. Ďalšou dôležitou poznámkou je, že hrebeňovka sa využíva len pri veľmi nízkych nákladoch.

 

Nestarnúca hrebeňovka

 

Hrebeňovú väzbu si môžete objednať u nás

Hrebeňové viazanie si môžete objedať aj cez eshop FaxCopy prostredníctvom online objednávky s možnosťou jej vytlačenia a úpravy. Doručí vám ju priamo kuriér alebo si ju môžete vyzdvihnúť cestou na obhajobu v ktorejkoľvek predajni FaxCopy.

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.