Majte svoje úspešné projekty stále na očiach. S fototapetami. | Blog

Vážení zákazníci, 

dovoľujeme si Vás informovať o plánovanej údržbe kartového systému Tatra banky, ktorá sa uskutoční dňa 27.04.2024 v čase od 00:00 hod. do 02:00 hod. v trvaní maximálne 60 min. V uvedenom čase nebude možné využiť službu CardPay/ComfortPay

Za spôsobený diskomfort sa vopred ospravedlňujeme.

.
26.02.2018      Čas čítania: 3 min.

Majte svoje úspešné projekty stále na očiach. S fototapetami.


Veľkoplošný obraz vytlačený na tapete dokáže priestor úplne zmeniť. Pekne oživí a zútulní každý interiér, nevynímajúc ani vašu firmu. Dobrým tipom, ktorým navyše geniálne odprezentujete vaše úspešne realizované projekty, sú fototapety na mieru.

ľudia stojaci pred pomaľovanou stenou

Originalita je trendy, takže prečo vo firme nevymyslieť na stenu niečo inovátorské. Žiadne rutinné krajinné scenérie, panorámy či svetové metropoly, steny si môžete vyzdobiť motívom, ktorý je vám najbližší. A čo môže byť väčším hnacím motorom pre váš pracovný tím, ako si neustále pripomínať doterajšie úspešné projekty.

Urobte to jednoducho – dajte ich na stenu a majte ich stále na očiach. „Zhmotnite“ ich za pomoci interiérovej veľkoplošnej tlače do fototapety, vyrobenej na mieru a zútulníte si firemný priestor.

 

Správny motív veľkoplošného obrazu je základ

Aby fototapeta do vašej firmy skutočne splnila účel, na začiatok si premyslite, čo v danej miestnosti, kde ju chcete umiestniť, najčastejšie robíte. Pracujete? Mávate firemné porady? Alebo relaxujete v oddychovej zóne?

Napríklad v reprezentačnej biznis kancelárii, kde vás navštevujú aj obchodní partneri, sa bude dobre vynímať, ak na stene budú vyobrazené na fotografiách vaše manažérske stretnutia s významnými zákazníkmi, kdekoľvek po svete. Vytvárať tú správnu atmosféru je v podnikaní pre vaše obchody dôležité.

 

Rozhoduje aj veľkosť a vzhľad miestnosti

Základným faktorom pri rozhodovaní o veľkoplošnej tlači je tiež veľkosť miestnosti. Aby obrazové fototapety vynikli, potrebujú odstup. Nepozerajte sa na ne zblízka, pretože väčšinou vytvárajú celok, akúsi divadelnú kulisu.

Z malej vzdialenosti dobre neuvidíte ich celkovú kompozíciu. Pozerať sa na každý detail neprinesie ten správny efekt, ale celkový pohľad na desiatky úspešných projektov, do ktorých bol zapojený celý váš tím, dokáže všetkých znovu namotivovať.

 

Vynovte si pracovisko tak, že vám budú závidieť

Správne vybraný vzor a farba fototapety dokážu s priestormi urobiť doslova zázrak. Ak je nalepená od stropu až k podlahe, stáva sa dominantou v celej miestnosti. Do malých izieb sú najvhodnejšie fototapety vo svetlých a jasných farbách, ktoré dokážu miestnosť opticky zväčšiť.

Do veľkých miestností uprednostnite fototapety s tmavším odtieňom. Pre ilúziu nižšieho a širšieho priestoru zvoľte tapety so vzorom vo vodorovnom smere. Na druhej strane vzory vo zvislom smere robia priestory vyššími. Hrajte sa so svetlom aj s farbami interiéru a vyčarujte si vo firme tú správnu atmosféru, v ktorej sa vám bude dobre pracovať.

 

Originalita sa vo svete biznisu cení

Nemusíte sa zbytočne trápiť s grafickým vymýšľaním fototapety, profesionáli to hravo urobia za vás. Každú fototapetu do firmy vám vyrobia na mieru, hoci aj z obyčajnej fotografie. Napríklad z výstavy, na ktorej ste získali dôležité ocenenie, alebo z obchodného stretnutia, ktoré vám zmenilo život. Dôležitá je jej kvalita, rozlíšenie a veľkosť (minimálne 300 dpi). Nezabúdajte, čím vyššia kvalita a objem dát, tým lepší bude výsledný efekt na fototapete.

 

Pretapetujte si celú firmu

Fototapetami môžete oživiť nielen stenu, ale aj ostatné povrchy vo firme. Môžu to byť i staršie „kúsky“, ktoré je vám ľúto vyhodiť. Napríklad samolepiace fototapety sú vhodné na drevo, skrine, sklo, zrkadlá a iné hladké povrchy.

S trochou nadsadenia ich nalepíte prakticky na čokoľvek, stačí si vybrať jednodielne, dvojdielne, štvordielne či osemdielne tapety. Ozdobíte nimi nábytok v zasadačke, skladové priestory, ale napríklad aj firemné stoly. Zapojte do toho fantáziu, prebuďte v sebe dizajnéra firmy a sen o trendových biznis priestoroch sa môže stať skutočnosťou.

Oživte svoju kanceláriu s fototapetami

 

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.