Gramatické chyby či nevydarené viazanie. Aké sú strašiaky bakalárskej práce? | Blog
.
17.04.2017

Gramatické chyby či nevydarené viazanie. Aké sú strašiaky bakalárskej práce?


S písaním záverečnej práce sa viaže niekoľko prebdených nocí, vypitých káv a napätia, ako to celé dopadne. Stihnem si dať bakalárku vytlačiť a zviazať včas? Neprehliadnem formálne chyby v texte? Nezabudnem pripojiť k textu prílohy? V článku vám priblížime, čo najviac straší každého vysokoškoláka v poslednom ročníku.

 

Nešťastný študent s hlavou v rukách

 

Nie ste prví ani poslední, ktorí končia bakalárske štúdium. Tisícky mladých ľudí pred vami zvládli napísanie a obhájenie bakalárky. Aj keď je, samozrejme, možné, že sa pár dní pred odovzdaním zapotíte a nevyspíte. Dnes vás chceme vystríhať pred chybami, ktoré sa v záverečných prácach často vyskytujú. Ako im predísť? Pozorne čítajte!

 

Deadline klope a mne chýba ešte 20 strán

Tí, ktorí si dajú bakalárku vytlačiť a zviazať týždeň alebo dva dopredu, sú za vodou. Vyhnú sa stresu a dlhým radom v grafických štúdiách. Nie každému sa však podarí toto majstrovské dielo. Okrem písania práce predsa musíte chodiť do školy, plniť zadania a podaktorí možno chodíte aj do práce.

 

Našťastie, viazanie bakalárskej práce môžete mať hotové už do jednej hodiny. Síce zaplatíte viac, ale určite je to lepšie riešenie, ako keby ste ju nestihli odovzdať na katedru ši študijné oddelenie do stanoveného dátumu.

 

Preklepy, ktoré si všimnem tesne pred odovzdaním

Najväčšou chybou, ktorú urobí študent tesne pred odovzdaním práce je, že si ju začne od začiatku listovať. Keď na prvej strane nájdete niekoľko preklepov, okamžite svoju kontrolu skončite a prácu zavrite. Verte nám, nikto zo školiteľov ani oponentov nebude taký prísny, aby vám strhol body za pár preklepov v 60-stranovom dokumente. No a, samozrejme, tesne pred dverami študijného sa snáď neotočíte a nepôjdete ju prerobiť. :)

 

Zabudol som na dodanie niekoľkých strán a bakalárka je už zviazaná

V zhone sa môže ľahko stať, že niečo popletiete. Ak ste pri objednávke viazania zabudli dodať niekoľkých dôležitých strán, nemusíte zúfať, že ste zbytočne vyhodili peniaze do vetra. Aj po zviazaní by vám mali vymeniť či doplniť ľubovoľné strany dokumentu.

 

Tlačíme zadarmo

Vo Faxcopy máme od 17. 2. do 31. 5. akciu, kedy vám vytlačíme až 50 čiernobielych strán zadarmo. Príďte do niektorej z našich predajní alebo si objednajte viazanie bakalárky priamo cez internet.

 

Viac o službe

 

 

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.