Čo sú flash pečiatky? Vytvorte si ich online | Blog
.
13.06.2017

Čo sú flash pečiatky? Vytvorte si ich online


Flash technológia je dnes rozšíreným spôsobom výroby pečiatok. Jej tajomstvo tkvie v jednoduchom princípe, vďaka ktorému získate odolnú a dlhotrvácnu pečiatku s kvalitným atramentom.

 

Otáznik na papieriku

 

Ponuka pečiatok na trhu je viac než rôznorodá. Okrem flash pečiatok sa často stretáme so samonamáčacími pečiatkami. Rozdiely medzi nimi sme rozoberali v predchádzajúcom článku.

 

Flash technológia: rýchle pečiatky s kvalitným výsledkom

Výroba pečiatky pomocou flash technológie je skutočne bezproblémová a rýchla. Je potrebné mať k dispozícii laserovú tlačiareň, počítač a materiál, z ktorého sa pečiatka poskladá. Ako funguje princíp tejto výroby?

Grafický návrh vytlačíte na laserovej tlačiarni. Fóliu, na ktorom je text zobrazený, upevníte na štočok v stroji a ten následne uzavriete. Stroj pracuje tak, že sa štočok vytvorí zábleskovým osvitom. V poslednom kroku už iba poskladáte všetky časti pečiatky.

Viac sa dozviete vo videu, kde je ukázaný celý spôsob výroby pečiatky Modico:

 

 

Výroba flash pečiatky je ekonomická, rýchla a takisto šetrná k životnému prostrediu. Vďaka tomuto šikovnému modelu výroby sa dočkáte pečiatok v extrémne rýchlom čase. Uvedenou metódou dokážeme zhotoviť pečiatku do 5 minút. Doma ju teda môžete mať už do jednej hodiny.

 

Odolný atrament sa dá ľahko vymeniť

Výrobcovia odporúčajú, aby ste do daných pečiatok dopĺňali iba originálne náplne. Flash pečiatky vám vydržia 15 000 až 20 000 odtlačkov. Ich farba je pritom stála a oteruvzdorná.

Takisto je samotná výmena atramentu veľmi jednoduchá. V ponuke flash pečiatok si môžete zvoliť rôzne farby atramentov, okrem čiernej aj modrú či červenú.

 

Flash pečiatky: Vytvorenie online

K najvychýrenejším značkám flash pečiatok patria značky Colop a Modico. U nás asi môžete vybrať z kancelárskych, veľkoplošných, vreckových, rýschloschnúcich pečiatok, ale aj pier s pečiatkami.

Nie je nič jednoduchšie, ako si takúto pečiatku vytvoriť online. Stačí zadať pár kritérií a pomocou rýchlej flash technológie ju budete mať hotovú takmer okamžite.

 

Chcem si vytvoriť vlastnú pečiatku

 

 

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.