Ako si vytvoriť vizitky online? Máme pre vás pár tipov | Blog
.
16.10.2017      Čas čítania: 2 min.

Ako si vytvoriť vizitky online? Máme pre vás pár tipov


Vizitky sú ako malý billboard. Pre podnikateľov stále boli a sú jedným zo základných nástrojov priameho marketingu. Máme pre vás pár tipov, ako si vytvoriť tie online.

 

Prázdna vizitka v rukách

 

Či máte prevádzku, alebo podnikáte online, každý deň sa stretávate s ľuďmi. Každý z nich pre vás môže byť potenciálny klient. V Japonsku je dokonca prenechanie svojej vizitky základným etickým princípom podnikania. Ak by ste tam niekomu nepodali svoju vizitku, druhá strana sa urazí. Ako keby ste ho považovali za neseberovného.

 

Čo všetko by mala vizitka obsahovať?

Samozrejme by na nej nemali chýbať vaše základné osobné údaje, meno, adresu podnikania a hlavne všetky kontakty, telefón, e-mail a webovú adresu. Nezabudnúť na predmet podnikania, logo, prípadne vašu fotografiu. V dnešnej dobe môžete pridať aj QR kód vašej webstránky alebo mailovej adresy.

Na záver aj krátky a výstižný slogan, ktorým si vás klient ľahko zapamätá. A nezabudnúť na vhodné, nevtieravé grafické spracovanie a tlač na vhodnom papieri.

 

Pozor aj na samotné podanie vizitky

Vizitky nepodávame každému, koho stretneme na ulici. Možnému zákazníkovi sa najprv musíte patrične prezentovať. V rámci rozhovoru zistiť jeho potreby a ponúknuť mu najlepšie riešenie.

Byť milí, pozitívne naladení, nevyvíjať nátlak. Klient sa musí cítiť príjemne. Počas rozhovoru, prípadne na konci mu s podaním ruky podáte aj svoju vizitku. Jemne zdôraznite, že v akejkoľvek situácii sa na vás môže obrátiť. Či bude chcieť poradiť, alebo s niečím pomôcť.

 

Samotné vytvorenie vizitky

Je veľa možností, ako si viete sami vytvoriť profesionálne vizitky. Tie sú súčasťou mnohých programov s kancelárskymi balíkmi, ako MS Office. Taktiež je to možné v každom grafickom programe, ako napr. Photoshop.

 

Na internete nájdete množstvo nástrojov na vytvorenie online vizitiek

Môžete skúsiť na www.jukeboxprint.com. Bezplatný online editor vizitiek. Ponúka základné potrebné funkcie k tvorbe vizitiek, ktoré si následne stiahnete ako pdf súbor a vytlačíte.

Canva, jeden s najlepších online grafických editorov, vám ponúkne v základnej bezplatnej verzii množstvo profesionálnych nástrojov k tvorbe vizitiek. Súčasťou je aj ponuka množstva šablón, kde stačí len doplniť vaše údaje. Podmienkou je registrácia účtu.

Niečo podobné nájdete aj na stránke spoločnosti Adobe so službou Adobe Spark. Sú to profesionálne šablóny, kde stačí zadať vaše údaje, stiahnuť a tlačiť.

 

Čas sú peniaze a kvalita hrá dôležitú úlohu

V rámci podnikania sa snažíte využiť čas čo najefektívnejšie. Preto v rámci toho by ste mali svoj čas venovať prioritám vášho obchodného zamerania a ako profesionál prenechať tvorbu vizitiek profesionálom.

Nechajte si spracovať profesionálny návrh vizitky podľa oblasti vášho podnikania a zároveň vytlačiť rýchlo, kvalitne, výhodne a na vhodnom papieri. 

Vo Faxcopy stačí spraviť online objednávku a už sa o nič nemusíte starať. Vizitky budú navrhnuté, vytlačené, upravené a vkusne zabalené. V krátkom čase ich dostanete priamo na vašu adresu.

 

Chcem kvalitné vizitky

 

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.