5 tipov pre plastové karty s potlačou: pomôcka pre váš biznis | Blog
.
12.10.2018      Čas čítania: 2 min.

5 tipov pre plastové karty s potlačou: pomôcka pre váš biznis


Možno ste sa nikdy nezamýšľali nad využitím platových kariet. Aký môžu mať prínos pre váš biznis? Prezrite si zaujímavé tipy, ako môžete naplno využiť potenciál plastových kartičiek s potlačou.

plastová karta v ruke

S plastovými kartami sa stretávame denne. Môžu byť vernostné, vstupové aj kreditné. Ich hlavnou výhodou je dlhá životnosť. Plast je veľmi trvácny, nedá sa ľahko roztrhnúť či rozmočiť ako papier, čím šetríte svoj čas aj peniaze.

Druhým dôvodom, prečo využívať plastové karty je to, že pôsobia reprezentatívne. Na zákazníka, zamestnanca alebo návštevníka budia dojem, že ste si dali na ich príprave záležať. Imidž každej firmy sa skladá z detailov a toto je jeden z nich.

 

Zamestnanci vo vašej firme

Mnoho firiem využíva plastové karty je na vstup do firmy alebo na obed. Nosenie zväzku kľúčov alebo čipov vyšlo dávno z módy. Karty sú praktické, nakoľko ich vaši zamestnanci môžu mať v peňaženke.

Pri vstupe do budovy či kancelárie ich nemusíte vyberať. Dajte si takúto kartu potlačiť. Môžete uviesť meno firmy s logom, veselý citát, alebo obrázok. Všetko záleží od vašej fantázie a firemnej politiky.

 

Aby sa návštevy cítili vítané

Veľmi praktické je mať rozdielne potlačené karty pre stálych zamestnancov a návštevníkov vašej firmy. Informujete tým aj svojich zamestnancov o prítomnosti hostí.

Podľa niektorých bezpečnostných noriem, musí byť návšteva viditeľne označená. Je potom len na vás, či si zvolíte kvalitnú potlač plastovej karty alebo dáte prednosť napríklad nepeknej, lacno pôsobiacej nálepke, ktorá sa vám časom ošúcha a zašpiní.

 

Aby sa kolegovia ľahšie spoznali

Najmä v stredných a veľkých firmách je takmer nemožné, aby sa všetci navzájom poznali. Preto je efektívne dať pre svojich zamestnancov vyrobiť plastové kartičky, na ktorých bude aspoň ich fotografia a meno. Zaujímavým riešením môže byť aj potlač vstupných kariet do budovy a kancelárie.

 

Pre wellness sú plastové karty ako stvorené

Plastové kartičky nachádzajú uplatnenie najmä v hoteloch a wellness zariadeniach. Môžete ich použiť ako výmenu za osušku či plachtu. Keďže ide o vlhké prostredie, práve tu oceníte trvácnosť plastu. Ak nebodaj spadne do bazéna, nikomu to prekážať nebude.

 

Potlačené vernostné karty

Najčastejšie sa plastové karty využívajú v predajniach formou vernostných kariet. Zákazníci na ne môžu zbierať body a následne si uplatnia výhodnú zľavu alebo získajú pekný darček. Takúto kartu však určite nenechajte bielu. Potlačte ju logom obchodu. Poraďte sa so šikovným grafikom a vymyslite, ako by mohla byť táto karta čo najatraktívnejšia.

Veríme, že pre vás budú naše tipy na využitie plastových kariet vo vašom biznise užitočné. Ak hľadáte viac zaujímavých inšpirácií, prezrite si náš blog.

Objednať si vlastnú kartičku




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.