5 tipov na originálne vizitkáre | Printstudio.FaxCopy.sk

Vážení zákazníci, dňa 5.10.2024 od 22:00 do 6.10.2024 5:00 bude na našich weboch prebiehať aktualizácia zabezpečenia. V tomto čase nebude dostupný náš web. Ďakujeme za pochopenie.

.
12.09.2024      Čas čítania: 3 min.

5 tipov na originálne vizitkáre


Vizitkár je neodmysliteľnou pomôckou každého manažéra. Puzdro na vizitky vám pomôže vaše vizitky nielen ochrániť, ale aj prehľadne roztriediť. Ak hľadáte originálny obal na vizitky, ktorý bude spĺňať vaše nároky na funkčnosť aj dizajn, prinášame vám päť tipov na výber toho správneho puzdra na vizitky. Medzi vizitkáre radíme stolové vizitkáre do kancelárie, ale aj vreckové puzdrá na vizitky. Väčšina vizitkárov a obalov na vizitky je prispôsobená na štandardné formáty vizitiek 85x55 mm a 90x50 mm. Či už potrebujete praktické puzdro na kreditné karty a vizitky, alebo hľadáte špeciálne puzdro na vizitky dámske a pánske, určite si vyberiete.

1. Kožené puzdro na vizitky je klasika, ktorá nevyjde z módy

Pre tých, ktorí uprednostňujú eleganciu, je kožené puzdro na vizitky ideálnou voľbou. Tento obal na vizitky vyzerá nielen profesionálne, ale tiež pôsobí luxusne, čo z neho robí ideálny doplnok na obchodné stretnutia. V ponuke kožených vizitkárov sú rôzne farebné prevedenia vizitkárov s rozličnou kapacitou vizitiek. Kožené puzdro na vizitky je často kombinované aj s priehradkami na kreditné karty, čo z neho robí multifunkčný doplnok na pracovné stretnutia.

5 tipov na originálne vizitkáre

2. Kovové puzdro na vizitky poskytuje odolnosť a minimalistický dizajn

Ak preferujete moderný a minimalistický dizajn, kovové puzdro na vizitky je pre vás tou správnou voľbou. Tento typ obalu na vizitky je nielen štýlový, ale aj mimoriadne odolný. Kovové puzdrá chránia vaše vizitky pred ohnutím či iným poškodením, čo oceníte, ak ich často prenášate, či už vo vrecku alebo v taške. Kovové puzdra na vizitky sú dostupné v rôznych povrchových úpravách, ako je leštený hliník alebo matný nerez. Aj kovové puzdrá na vizitky mávajú priehradky na kreditné karty, takže môžete mať všetko dôležité vždy pri sebe.

3. Stolové vizitkáre do kancelárie

Stolové preklápacie alebo rotačné vizitkáre vkusne doplnia vašu kanceláriu. Kapacita stolových vizitkárov obvykle pojme stovky obojstranných vizitiek, k lepšiemu prehľadu o vizitkách slúžia abecedné rozraďovače. Zoradiť ich môžete podľa mena alebo podľa názvu spoločnosti, či loga. Práve kancelársky vizitkár vám pomôže uschovať a archivovať všetky vaše dôležité kontakty. V ponuke vizitkárov nájdete aj kancelárske vizitkáre v tvare „albumu“, boxu alebo krabičky. Je len na vás, ktorý si vyberiete.

4. Puzdro na kreditné karty je všestranným riešením

Pre tých, ktorí potrebujú nosiť viac než len vizitky, je ideálnym riešením multifunkčné puzdro na kreditné karty a vizitky. Tento typ obalu na vizitky ponúka viacero priehradiek, kde si môžete usporiadať nielen vizitky, ale aj kreditné karty, vernostné karty, či iné dôležité doklady. Puzdro na kreditné karty a vizitky vie nahradiť bežnú peňaženku, obľúbite si ho najmä ak máte malé vrecká. 

5 tipov na originálne vizitkáre

5. Dámske puzdro na vizitky, ako štýlový doplnok

Pre ženy, ktoré hľadajú elegantné a zároveň praktické riešenie, existujú dámske puzdrá na vizitky v rôznych farebných prevedeniach a materiáloch. Či už hľadáte dámske puzdro na vizitky, ktoré ladí s vašou kabelkou alebo preferujete puzdro ako decentný doplnok, v ponuke nájdete množstvo druhov. Dámske puzdro na vizitky môže byť tiež skvelým darčekom pre kolegyňu, ktorý poteší každú podnikateľku, či manažérku.

Koľko vizitiek by ste mali mať?

Pri rýchlom striedaní sa pracovných týždňov sa často stáva, že vizitky chýbajú v tú najnevhodnejšiu chvíľu. Vyhnúť sa základnej chybe s nedostatkom vizitiek, je veľmi jednoduché. Zabudnúť koľko vizitiek máte a kde ste ich odložili sa vám s vizitkárom nestane. Preto vám odporúčame si naplniť váš vreckový obal na vizitky doplna. Noste ho so sebou v pracovnej taške od notebooku alebo v kabelke. Zároveň je vhodné si ponechať zásobu aspoň jednej krabičky vizitiek (50 ks) v stolovom vizitkári alebo boxe na vizitky vo vašej kancelárii. Ak však vaše vizitky rozdávate klientom denne, určite si spravte väčšiu zásobu vizitiek.

Objednať vizitky




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.