5 dôvodov, prečo by ste mali dať šancu roll-up bannerom | Blog
.
24.02.2020      Čas čítania: 3 min.

5 dôvodov, prečo by ste mali dať šancu roll-up bannerom


Čaká vás tento rok opäť raz niekoľko prezentačných akcií, na ktorých chcete svoju firmu predstaviť potenciálnym zákazníkom alebo partnerom? V tom prípade si dajte celkom určite záležať na tom, aby vás neobišli bez povšimnutia. Premyslená prezentácia a pútač patria k povinnej výbave každého, kto chce zaujať.

Prečo by ste sa mali rozhodnúť práve pre šikovný roll-up banner? Pripravili sme pre vás niekoľko argumentov, prečo by mal tvoriť súčasť vašej prezentačnej výbavy.

5 dôvodov, prečo by ste mali dať šancu roll-up bannerom

 

Prečo si vás roll-up banner získa

Predstavte si, ako stojíte na výstave s letákmi v ruke a množstvo ľudí prechádza okolo vás bez toho, aby sa čo i len zastavili. Je priam nemožné osloviť každého jedného a predstaviť mu svoju spoločnosť, produkt alebo službu. To všetko sú však vaši potenciálni zákazníci. Ako si nenechať ujsť také množstvo príležitostí pomedzi prsty?

Odpoveďou je systém, o ktorom ste už zrejme niečo zachytili a ktorý v pár písmenkách ukrýva najideálnejšie riešenie prezentačnej techniky – roll-up. Presne tak, ako šikovne a rezko totiž znie, aj funguje, pretože:

 

Roll-up nikde nezavadzia

Kompaktné rozmery roll-up bannerov ich povýšili na najvhodnejší spôsob, ako riešiť prezentáciu bez toho, aby ste so sebou vždy nosili dodávku. Jednoduchá hliníková konštrukcia v zloženom stave nezaberie totiž veľa miesta dokonca ani v kufri osobného automobilu. Pokojne sa tak môžete zbaliť na niekoľkodňovú konferenciu či výstavu a v prípade, ak práve roll-up nepotrebujete, v zloženom stave ho uskladníte napríklad aj v skrini v kancelárii.

 

Odolnosť roll-up systému ho umožňuje používať takmer bez obmedzenia

Podľa toho, či si vyberiete roll-up exteriérový alebo interiérový, môžete tento systém používať nielen počas prezentácie v školiacej miestnosti alebo vo vnútri výstaviska. Pokojne ho umiestnite priamo vedľa svojej promotérky, ktorá prezentuje výrobky pred budovou alebo ho nechajte ako pútač s lákavou grafikou stáť vonku len tak, osamote. Odolný polypropylénový film či plátno s prímesou PVC zabezpečí, že informácie, ktoré chcete okoloidúcim zdeliť, odolajú aj vplyvom počasia, akými je slnečné žiarenie či nečakané prehánky.

 

Tento prezentačný systém môžete na eventoch použiť znova a znova

A to nielen v rámci jednej kampane. Ak lákavá akcia skončí a vystrieda ju iná, prípadne budete potrebovať zmeniť na grafike banneru len zopár informácií, stačí, ak si necháte vytlačiť nový roll-up banner a ten následne vložíte do praktického stojana kedykoľvek budete potrebovať. Jeden roll-up si tak nájde využitie počas celého roka a celkom isto sa môže stať, že si pre jeho praktické využitie budete potrebovať zakúpiť ešte niekoľko kusov.

5 dôvodov, prečo by ste mali dať šancu roll-up bannerom

 

Nemusíte hútať nad tým, ako zložiť a rozložiť roll-up

Je to totiž veľmi jednoduché, dokonca to zvládne i jeden človek bez pomoci. Ľahká hliníková konštrukcia zachytí vrch i spodok banneru a po vložení teleskopickej tyče v zadnej časti dostanete roll-up do jeho požadovanej polohy. Jeho opätovné skladanie naspäť do púzdra, ktoré je súčasťou balenia, nie je o nič ťažšie. Jednoducho banner zrolujete a konštrukciu opäť poskladáte do šikovného obalu, vždy pripravenú na ďalšie použitie.

 

Prezentačný roll-up môže cestovať kdekoľvek s vami

Skladné rozmery a ľahká hmotnosť predurčujú roll-up k tomu, aby sa stal súčasťou každej vašej promo akcie. Na jeho prevoz nepotrebujete ani tím technikov, a dokonca ani dodávku alebo auto väčších rozmerov, ako to pri väčšine pútačov býva zvykom. Ak sa pri prezentáciách často presúvate, je tento prezentačný systém tým pravým spoločníkom, ktorého montáž a preprava neukráti váš drahocenný čas ani o minútu viac, než je potrebné.

Ak sa vám dosiaľ zdalo, že vašim prezentáciam niečo chýba alebo okolo vás zákazníci prechádzali bez toho, aby sa dozvedeli vaše posolstvo, skúste to s roll-up bannerom. Veríme, že zmena k lepšiemu príde tak rýchlo, ako rýchlo ho kdekoľvek a kedykoľvek zmontujete.

5 dôvodov, prečo by ste mali dať šancu roll-up bannerom

 

POTREBUJEM VYTLAČIŤ ROLL-UP BANNER




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.