3 bezplatné nástroje na návrh vizitiek | Blog
.
19.03.2018

3 bezplatné nástroje na návrh vizitiek


Profesionálna vizitka vytvorí skvelý prvý dojem. I keď sú dôležité predovšetkým údaje, ktoré vizitka poskytne, netreba zabúdať na jej dizajn. Ešte vizitky nemáte? S týmito online nástrojmi bude pre vás návrh vizitiek hračkou.

Prázdna vizitka a ceruzka

Určite to poznáte. Stretnete sa s niekým zaujímavým a chcete mu na seba zanechať kontakt. Práve tu prichádza na rad vizitka. Mala by nielen obsahovať všetky dôležité údaje o vás, ale takisto by mala mať zaujímavý dizajn, vďaka ktorému si vás dotyčný zapamätá. S trochou kreativity a šikovnosti si môžete profesionálnu vizitku vytvoriť sami.

Čo má vizitka obsahovať?

Pri návrhu vizitiek predovšetkým záleží na tom, na aké účely budú použité. Ak chcete niekomu jednoducho zanechať kontakt, postačí na vizitke vaše meno, e-mailová adresa a telefónne číslo. Ak máte vlastnú kanceláriu alebo prevádzku, doplňte tiež adresu a prípadné logo. Pri firemných vizitkách nezabudnite na vašu pracovnú pozíciu.

Vytvorte si návrh vizitiek na Canva.com

Canva.com je jednoduchý nástroj, ako si vytvoriť rozličný obrazový obsah. Od obrázkov na sociálne siete, ako je Facebook alebo Instragram, cez obálky ebookov pre Kindle až po pohľadnice si na Canva.com môžete vytvoriť návrh vizitiek podľa vlastných predstáv.

laserom gravírpvané vizitky

Čo Canva ponúka a ako s ňou pracovať?

Po jednoduchej registrácii si v hlavnom menu vyberte tému „Business card”. Zobrazia sa vám desiatky vopred pripravených návrhov vizitiek podľa rozličných štýlov. Ak sa chcete s dizajnom vizitiek pohrať, Canva je na to ideálna. Na výber máte mnoho obrázkov, tvarov a fontov. Ak však chcete ušetriť čas, vyberte v Canve typ vizitky, ktorá sa vám páči a iba zmeňte údaje.

Návrh vizitiek vo Worde

Microsoft Word je zahrnutý v balíku aplikácií Microsoft Office a najčastejšie sa používa ako textový editor. S trochou zručnosti v ňom ale vytvoríte i vizitky.

Ako nadizajnovať vizitky vo Worde?

Návrhy vizitiek vo Worde nájdete na oficiálnej stránke Microsoft Office. Návrhy si stiahnite a vložte vaše údaje. Pri návrhu vizitiek vo Worde budete potrebovať o niečo viac znalostí s počítačom než pri dizajnovaní na Canve. Zároveň budete mať výrazne menšie grafické možnosti. Word pre návrh vizitiek teda zvoľte vtedy, ak túžite po nekomplikovanom, klasickom dizajne.

Navrhovač vizitiek na Shopify

Ak chcete vytvoriť jednoduchý návrh vizitiek online, skúste to s Free business card maker. Okrem základných údajov, ako je meno a adresa, môžete do vizitky tiež vložiť vaše logo. Tam, ale možnosti končia.

Jednoduchý návrh vizitiek si viete nadizajnovať i sami online. Ak však hľadáte kvalitu, obráťte sa na profesionálne štúdio.

Vo Faxcopy si môžete vybrať z niekoľkých druhov vizitiek podľa druhu papiera a štýlu. Ak hľadáte niečo unikátne, vyberte si vizitky vyrobené pomocou lasera. Okrem matných a metalických vizitiek si u nás vizitky môžete dať obojstranne zalaminovať, čím predĺžite ich životnosť.

Navrhnite vizitku pre svoju firmu

 

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.