10 bodov prečo si vybrať na tlač a zviazanie záverečnej práce FaxCOPY | Blog
.
07.03.2022      Čas čítania: 4 min.

10 bodov prečo si vybrať na tlač a zviazanie záverečnej práce FaxCOPY


Profesionálne zviazanie a tlač záverečnej práce je dôležité. Záverečné práce budia prvý dojem hneď pri prvom chytení do rúk a prelistovaní, a je jedno či ide o bakalársku, diplomovú prácu, dizertačnú, či inú prácu. Každá záverečná práca, či už určená na založenie do archívu, do domácej knižnice na pamiatku alebo vystavovaná na ďalšie aktívne štúdium, by mala byť spracovaná precízne. Spísali sme pre vás preto 10 bodov – prečo si vybrať výrobu záverečnej práce práve vo FaxCOPY:


1. Vytlačenie 30 čiernobielych strán záverečnej práce ZADARMO

V rámci ceny diplomovky vo FaxCOPY získate tlač až 30 čiernobielych strán ZADARMO, čím ušetríte 2,10 €. A ak chcete ušetriť ešte viac, ostatné strany záverečnej práce si môžete vytlačiť počas Happy hour za najnižšie ceny v 40 predajniach FaxCOPY.

 

2. Potlač až 5 riadkov zlatého/strieborného textu na obálke ZADARMO

V rámci našich služieb vám ZADARMO potlačíme až 5 riadkov na obálke záverečnej práce, zlatou alebo striebornou farbou, podľa vášho výberu. U konkurencie si zvyčajne zaplatíte za každý jeden potlačený riadok na obálke záverečnej práce cca 1 €. Po potlačení povrchu obálky záverečnej práce pri obľúbenej FoilXpress väzbe, vám zaručíme aj hladký povrch práce bez reliéfov, teda písmo nebude hmatateľné do hĺbky, čo prispeje k jej nadčasovému vzhľadu.

 

3. Možnosti využitia profesionálnej pomoci s takmer 30 ročnými skúsenosťami

Na nás profesionálov vo svojom obore sa môžete spoľahnúť. Máme takmer 30 ročné skúsenosti aj so spracovaním záverečných prác. Radi vám v dnešnej digitálnej neosobnej dobe pomôžeme pri spracovaní záverečnej práce a s prípadnými otázkami osobne v 40 predajniach FaxCOPY, telefonicky cez zákaznícku linku: 0850 11 15 16, online cez e-mail: faxcopy@faxcopy.sk alebo chat vpravo dole.

 tlač a zviazanie záverečnej práce FaxCOPY

 

4. Rýchle dodanie s garanciou už do 1-3 pracovných dní bez príplatku

Čas pri tlači, vytváraní obálky záverečnej práce a tiež jej zviazaní, zohráva veľkú úlohu. Hlavne, ak ste si finalizáciu svojej diplomovky nechali na poslednú chvíľu. Spoľahnite sa na nás, pri objednaní záverečnej práce ráno, ju budete mať k dispozícii na prevzatie v predajniach v Bratislave už na druhý pracovný deň bez príplatku. Vo všetkých ostatných predajniach FaxCOPY vám garantujeme dodanie záverečnej práce do max. 3 pracovných dní. A ak máte naozaj na ponáhlo, kedy sa aj 3 dni zdajú priveľa, využite naše príplatkové služby za Expresné vyhotovenie záverečnej práce. Vo vybraných predajniach tiež môžete požiadať aj o Super expres vytvorenie záverečnej práce na počkanie, v tomto prípade ide o FaxCOPY predajne: Košice – Optima, Komárno, Nitra – OC Mlyny a Žilina – Aupark.

 

5. Prevzatie ZADARMO bez ohľadu na hodnotu objednávky v 40 predajniach FaxCOPY

Na celom Slovensku, si svoju záverečnú prácu v predajniach FaxCOPY vyzdvihnete bezplatne. Naše predajne sú na ľahko dostupných miestach a viaceré aj v obchodných centrách, ktoré sú otvorené aj počas víkendov, takže žiadne prestoje. Prevzatie objednávok v predajniach FaxCOPY je navždy ZADARMO a nie je podmienené hodnotou objednávky, ani ničím iným.

 

6. Možná výmena strán v zviazanej záverečnej práci

Pevnosť a dlhú životnosť záverečnej práce zaručuje kvalitná živicová väzba, ktorá je zviazaná oceľovým U-profilom (chrbtom). Obľúbená FoilXpress väzba umožňuje aj po jej zviazaní v prípade potreby vymeniť niektoré zo strán, bez viditeľných zásahov a porušenia záverečnej práce. Nikto nepríde na to, že bolo v zviazanej záverečnej práci niečo dodatočne upravované.

 

7. Profi spracovanie a výroba väzby (obálky) diplomovky

Diplomovká väzba (obálka) FoilXpress je najobľúbenejšia vďaka jej viacerým výhodám, ktorými sú: väčší rozsah povolených znakov, tiež variabilita veľkostí a druhu písma na obálke v kombinácii s grafikou. Pri online návrhu obálky si môžete vybrať z až 4 druhov písma s veľkosťou od 10 do 24 bodov. Pri objednávke diplomovky môžete jednoducho zadať titulku v pdf. formáte, napr. text s logom školy, či jednoduchou grafikou a my vám ju potlačíme na obálku práce podľa vašich predstáv.

 tlač a zviazanie záverečnej práce FaxCOPY

 

8. Profesionálna potlač chrbta (bočnej lišty) záverečnej práce

Vyšperkujte si záverečnú prácu do dokonalosti z každej strany. Ako jedny z mála vám profesionálne potlačíme aj „chrbát“ záverečnej práce. Teda bok záverečnej práce, ktorý je viditeľný pri založení diplomovky do knižnice. Hneď na prvý pohľad bude jasné o akú prácu ide a efektné prevedenie bočnej strany práce vyzerá profesionálne aj pri založení v domácej knižnici.

 

9. Termín odovzdania práce je, no záverečná práca je ešte v procese písania?

Termín odovzdania záverečnej práce je jasný vopred a zvyčajne neúprosný. No a vy ešte nemáte prácu dopísanú? Nevadí, dopredu si u nás môžete objednať obálku práce (dosiek) v akciovej ponuke a text práce nám na zviazanie doručíte neskôr. Dôležitý je termín vyhotovenia objednávky, ku ktorej stačí, ak viete približný počet strán, ktoré vaša práca bude mať a o ostatné sa postaráme my, po dodaní kompletného obsahu práce.

 tlač a zviazanie záverečnej práce FaxCOPY

10. Zabezpečíme aj príslušenstvo k záverečnej práci

Služby, ktoré poskytujeme, poskytujeme poriadne, preto sa vám u nás nestane, že prácu vytlačíme, zviažeme a tam to skončí. Radi vám dodáme aj ďalšie potrebné súčasti záverečnej práce, na základe vašich požiadaviek alebo požiadaviek vašej školy, zvyčajne ide o nasledujúce príslušenstvo k diplomovkám:

  • Samolepiaci priečinok obvykle prilepený na zadnú stranu obálky, na bezpečné vloženie príloh, voľných listov do práce (napr. fotografie, výkresy, obrázky).

  • CD alebo DVD s napálením obsahu práce, či iných súborov, s možnosťou potlače tohto média.

  • Samolepiaci obal na CD alebo DVD s možným nalepením už pri výrobe záverečnej práce na vnútornú stranu zadnej alebo prednej obálky diplomovky.

  • Spisové dosky využívané na praktické vkladanie nezviazaných príloh spolu so zviazanou prácou.

  • Dodatková väzba = vyhotovenie diplomovky v ďalších väzbách podľa vašich požiadaviek, zvyčajne ide o termoväzbu, hrebeňovú väzbu cez kovový hrebeň alebo plastový hrebeň, či mäkkú väzbu UniCover Soft.

  • Zosilnená väzba je extra odolná voči poškodeniu, no upozorňujeme vás, že túto väzbu nie je možné dodatočne opraviť, rozobrať a po výmene, či doložení listov opäť zložiť.

Objednajte si záverečnú prácu čím skôr v období od 1.3. do 31.5.2022 a zabezpečte si tak benefity z akcie v tomto období.

 

Prejsť na AKCIU na záverečné práce

Objednať záverečnú prácu




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.