Veľkoformátová tlač: Čo všetko dokáže | Blog
.
07.09.2017

Veľkoformátová tlač: Čo všetko dokáže


Potrebujete si vytlačiť niečo väčšie ako A4 a bojíte sa výsledku? U nás ste na správnom mieste. V dnešnom článku sa pozrieme na to, ako funguje veľkoformátová tlač a čo všetko od nej môžete očakávať.

 

Prázdny billboard na ulici

 

Tlačiareň pre veľké formáty na doma

Ak nevytlačíte ročne aspoň niekoľko desiatok alebo stoviek „papierov“, veľkoformátová tlačiareň je vám na nič. Najčastejšie si ju kupujú firmy na tlač veľkých výkresov pre montáž zložitých prístrojov. Nájdeme ich aj v reklamných agentúrach, ktoré zabezpečujú starostlivosť o billboardy. V bežnej domácnosti však veľkoformátová tlačiareň svoje miesto nenájde. Ak potrebujete vytlačiť veľký formát, môžete sa obrátiť na nás.

 

Čo všetko tlačiareň dokáže?

Všetko. To by mohlo stačiť ako odpoveď, nemyslíte? Veľkoformátovú tlač by sme mohli rozdeliť na interiérovú a exteriérovú. Do interiérov nám dokáže vytlačiť veľké postery na rôzne typy podkladov od papiera cez fotopapier až po plátno.

Exteriérová tlač sa neodohráva v exteriéri. Dokáže nám vytvoriť tlačené formáty, ktoré vydržia aj rôzne nepriaznivé vrtochy počasia od zimy cez slnko až po dážď. Vaše billboardy tak zostanú čitateľné a odovzdajú svoj odkaz každému okoloidúcemu.

Veľkoplošná tlač nám dokáže vyrobiť aj samolepky, ktoré ocenia napríklad majitelia áut, ale aj roll-upy, ktoré vo veľkom využívame na promo akciách, pri stánkoch a na zaujatie ľudí na veľkých konferenciách.

Aj v dobe internetového a televízneho marketingu sú veľké tlačené formáty stále silnou reklamnou zbraňou. V tomto prípade platí, že čím väčšie, tým lepšie. Platí to, samozrejme, v prípade, že je váš banner dobre navrhnutý a vytlačený v prvotriednej kvalite – napríklad u nás.

 

Vyberte si sami

Ak máte záujem o veľkoformátovú tlač, z našej ponuky služieb si určite vyberiete. Ozvláštnite váš event alebo dajte vedieť o svojej firme prostredníctvom tlačenej reklamnej pomôcky, ktorú získate v prvotriednej kvalite a upútate ňou každého, komu sa postaví do cesty.

 

Mám záujem o veľkoformátovú tlač

 




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.