Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Martina

Produkt bol v poriadku ale priplatila som si expresne dorucenie a neprislo to v case ako bolo uvedene

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia, chyba je jednoznačne na našej strane - nedodržali sme deklarovanú expresnú dodaciu lehotu (zákazka mala byť pripravená 17.1.2025 o 11:00 hod., v skutočnosti bola pripravená v ten až o 15:26 hod.).Vzhľadom na vyššie uvedené Vám samozrejme vrátime neoprávnene účtovaný expresný príplatok vo výške 4,31 EUR - prosím zaslať číslo Vášho účtu na e-mail karol.dittinger@faxcopy.sk (kvôli ochrane, aby nebol verejne viditeľný).Za pochybenie sa ospravedlňujem.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Martina

Dobry den, dakujem za pochopenie potrebovala som to urychlene kvoli pohrebu. A akceptujem ospravedlnenie vdaka za ustretovost. Moje cislo uctu : SK58 1100 0000 0080 1625 2508 Pelny den prajem S pozdravom Martina Krpelanova Dňa pi 24. 1. 2025, 7:52 Karol Dittinger napísal(a):

Reakcia obchodu

Dobrý deň,neoprávnene účtovaný expresný poplatok sme Vám vrátili, ešte raz sa ospravedlňujem.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Martina

Dakujem pekne je to v poriadku prislo mi to. Pekny den prajem Dňa št 30. 1. 2025, 11:58 Karol Dittinger napísal(a):Dobrý deň,neoprávnene účtovaný expresný poplatok sme Vám vrátili, ešte raz sa ospravedlňujem.Karol DittingerFaxCopy, a.s.  -----Pôvodná správa----- Od: Martina Krpelánová Odoslané: 30.01.2025 11:33:56 Dobry den, dakujem za pochopenie potrebovala som to urychlene kvoli pohrebu. A akceptujem ospravedlnenie vdaka za ustretovost. Moje cislo uctu : SK58 1100 0000 0080 1625 2508 Pelny den prajem S pozdravom Martina Krpelanova

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.