Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Joe

Samotné dosky ok, tam nie je čo vyčítať. No chlapec za pokladňou nevedel nájsť moju objednávku a veselo mi tvdrí, že nie je tu. Hovorím mu, že ju vidím od pultu a hovorím že tie tmavomodré dosky, čo mal už dvakrát v ruke. Potom chcem od personálu aj aby mi to zviazali. No rapavá slečna , že ona to nevie. Nakoniec sa našiel chalan , čo to spravil, ale predstav si svete, doma sa tá väzba rozpadla.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknuté nedorozumenie.Pôvodnú objednávku ste urobili ešte pred Vianocami 18.12. a 19.12. bola zákazka už v predajni pripravená na odovzdanie. Pre zákazku ste prišli až 13.1., zatiaľ sa dostala "do pozadia", preto ju obsluha na pokladni hneď nenašla (objednávky sú zoradené podľa poriadia, denne sa vybaví niekoľko desiatok objednávok) - chvíľu mu to trvalo.Brigádnik na pokladni následne odovzdal zákazku na dokončenie kolegyni predavačke a tá keď zistila, že sa jedná o dokončenie väzby OPUS, ďalej to odovzdala na dokončenie grafikovi, ktorý má tieto úkony v kompetencii. Grafik Matej následne prácu zviazal a odovzdal, predtým ju ešte rýchlo prelistoval (pre kontrolu), väzba bola v poriadku. Nevieme bez obhliadky presne povedať, prečo sa to neskôr "rozpadlo" - mohla to byť chyba viazania ale aj nevhodné zaobchádzanie, dá sa to posúdiť na základe reklamácie (možná aj dodatočne).Ak sme urobili chybu, samozrejme to napravíme a väzbu previažeme. Za nepríjemnosť sa veľmi ospravedlňujeme.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.