Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Ondrej

Dovolím si nehodnotiť produkt, ale prístup pracovníkov FaxCopy na pobočke Centrál Bratislava. Zadal som objednávku cez internet, kde som vyslovene špecifikoval, že ak sa dá vytlačiť A0 obojstranne, nech mi potlačia A0 obojstranne, ak nie, nech vytlačia iba prvú. Po kontrole zákazky som doma zistil, že namiesto 2ks obojstranných A0 výtlačkov mi vytlačili polovicu prvej strany na jeden hárok a na druhý hárok druhú stranu. Prišiel som to reklamovať, na mieste som sa dozvedel, že obojstranne plotrom tlačiť nevedia. Tak som požiadal o opravu zákazky a požiadal, či môžem ako kompenzáciu dostať druhú stranu zadarmo - reklamáciou som prišiel o 2 hod. času. Bolo mi povedané, že druhú stranu dostanem za poplatok, ale že uvidí, čo pre mňa môže spraviť. Po oznámení, že reklamácia je hotová som prišiel a zistil, že ak za A0 z objednávky som zaplatil 15,90 / m2, tak tu mi za hárok 96*83 cm naúčtovali 21,12 €. Podotýkam, že sa jednalo o tlač diagramu, čiže žiadna fotografia náročná na atrament. Chápem, že je stres z množstva objednávok, ale verím, že moje požiadavky boli jednoduché a zrozumiteľné. Ak toto sú služby, ktoré FaxCopy ponúka, tak úprimne odporúčam, zvoľte si iného dodávateľa.

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.