Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Franta

Slabá kvalita vizitiek. Neodporúčam

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknuté nedorozumenie, ale nepoznáme dôvod Vašej nespokojnosti.Vedúca predajne sa snažila zistiť, aký je problém s kvalitou vizitiek. Grafickú predlohu ste dodali Vy, boli vytlačené na štandardný vizitkový papier hrubý 300 g /m2 papier podľa dohody, narezané boli tiež štandardne. Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Franta

Vážený pán Dittinger, Veľmi na mrzí vzniknutá situácia ohľadom sťažnosti.  Nedá mi to ale podľa môjho výpočtu nesúhlasím s vami že bol použitý papier s hmotnosťou 300g/m2 skôr bol použitý papier 240g/m2. Vizitky sú tenké a vôbec nemám dojem že sú reprezentatívne. Odvážil som 50 kusov a vypočítal že bol použitý papier 240g/m2. Ak vám niekto niečo zatajil tak som to nebol ja. S pozdravom Získať BlueMail pre Android 23. 12. 2024, at 9:31, Karol Dittinger napísal:

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.