Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Svetlíková

Objednali sme si u Vás vyhotovenie prezentačnej pečiatky na registratúru, platnú od roku 2025. Veľmi je robustná, veľká a neviem, či budeme vedieť ovládať posunutie dátumovky. na nej. Nečakali sme, že vyrobenie tohto produktu bude taký nadpriemerný a nie, aký sme používali doposiaľ, ktoré som mala pri sebe na ukážku. Nevmestí sa mi ani do stolíka. Toto je moje čestné hodnotenie, ktoré ma trápi odkedy som si u Vás vyzdvihla vyhotovenie novej pečiatky. Príjemný deň Svetlíková

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma, ak vznikol nejaký problém, budú Vás kontaktovať kolegovia z predajne, aby preverili, v čom je problém a nejako to napravili.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Svetlíková

Dobrý deň, vážený pánKarol DittingerFaxCopy, a.s      Veľmi pekne Vám ďakujeme, hoci som veľmi dlho držala koncept na hodnotenie vyrobeného a zakúpeného produktu u Vás. Práve dnes mi volala, milá pani Majerčíková a dohodli sme sa na stretnutí, v pondelok, dňa 25.11.2024. Bola veľmi ústretová, že nám chce vyhovieť k spokojnosti. Prezenčnú pečiatku musíme mať podľa Slovenskej technickej normy a predpisov o Registratúre.       O uvedenom budem informovať aj nášho pána, PaedDr. Róberta Harmatu, riaditeľa školy.       Ešte raz Vám srdečne ĎAKUJEME.       S pozdravom a prianím všetkého dobréhoEmília Svetlíkováadministratívna pracovníčkaZŠ Benkova 34, 949 11  NITRA"B-blok"

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.