Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma opísaná situácia, v tomto prípade bohužiaľ nastala najhoršia možná kombinácia v zmysle "všetko zle". Najskôr oneskorene (až na druhý deň, po Vašom doraze) začala predajňa pracovať na objednávke, čo ste po dohovore ešte asi vedeli akceptovať - po zaslaní náhľadu ste ho potvrdili do výroby. Dohodli ste aj výrobu inej veľkosti ako bolo pôvodne objednávané (primalé písmenká a tie by nebolo možné do pečiatky tejto veľkosti zapracovať). Grafik ale Vašu odpoveď pochopil tak, že chcete ten pôvodný výber veľkosti v objednávke. Keď pečiatku vyrobili a prišli ste ju prevziať, bol problém s tým, že nebola celá natečená (neotláčala niektoré písmenká) a že nebola teda väčšia. Grafik ponúkol, že hneď vyrobí novú, väčšiu, ale bude to chvíľu trvať, aby pečiatka natiekla, čo ste ale neakceptovali. Z viacnásobné chyby sa ospravedlňujem, chybujúci grafik bude finančne postihnutý krátením pohyblivej zložky mzdy a písomným upozornením na možné ukončenie pracovného pomeru pri opakovanom pochybení.Ak máte záujem, vrátime Vám celú uhradenú suma za spackanú zákazku a navyše Vám zdarma vyrobíme pečiatku ešte raz a poriadne - prosím kontaktujte nás na e-mail karol.dittinger@faxcopy.sk (potrebujeme IBAN pre vrátenie peňazí a prípadne súhlas s opakovanou výrobou).Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Robert
Dobry den, ospravedlňujem no nechcem aby bol akýkoľvek pracovnik vo vašej spoločnosti akýmkoľvek spôsobom trestaný, pracovníci u vas majú na každom oddelení toho skutocne veľa a minimalizuje možno počet ľudí a s tým vznikajú slúži ja toto celé chapem. Toto nie je chyba žiadneho jednotlivca. Akúkoľvek zrážku zo mzdy konkrétnej osobe dáte nech sa mi prosim bezodkladne ozve vedúci predajne Bory ja mu zrážku finančné vykompenzujem.S pozdravom Robert Molnar Green magic homes Www.febord.sk www.postavgaraz.sk www.bazenove-prekrytie.sk
Robert
Ďakujem za váš dotaz, je to úplne cele zlé, nedodržaní termín, kým som neprišiel ani nevedeli ze majú akúsi objednávku, grafiku síce zvládli na 1 , no dali odporúčanie aby som dal urobiť pečiatku väčšiu, co som im odsúhlasil, no neurobili to. Ďalšia chyba je v samotnej peciatke , kúsok textu v strede nieje , chyba pri výrobe, keď som im to hovoril povedali ze oni to prerobia a nech sa zastavím o 4 hodiny ,, ale viete co hlavne ze ste dostali zaplatené...