Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Andrea

Product nebol pripraveny na cas, ktory bol reklamovany, co ma stalo dalsi vylet do predajne a 2 hodiny navyse mojho zivota. Neboli dodrzane instrukcie k textu a navyse je vysledny produkt nevycentrovany, co pri grafickych pracach s tymto zadanim povazujem za fail. Nie som spokojna.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,je mi ľúto, ak ste neboli spokojná, z našej strany však pk pochybeniu nedošlo.Objednali ste si 6.11. v neskorých večerných hodinách vyhotovenie vizitiek podľa zvoleného vzoru - pri tomto type sa predpokladám, že do zvoleného vzoru sa bez ďalších grafických úprav vložia iba zákazníkom dodané texty a vizitky sa vytlačia, dá sa to bez problému stihnúť obratom.Súčasne ste však do objednávky doplnili text  "Logo aj text poprosim v ruzovej alebo tmavomodrej z prilohy, odoslat na schvalenie". Grafik teda nasledujúci deň hneď ráno o 10:09 hod. (predajňa začína o 9:00 hod.) zaslal návrh na schválenie.V prípade, ak si dokončenie vizitiek vyžaduje spätnú väzbu zákazníka, nie je možné dodržať bežnú dodaciu lehotu, keďže sa čaká na zákazníka a túto dobu nevieme ovplyvniť. Následne ste na dizajne požadovali ďalšie úpravy, ktoré grafik vykonal, i keď to už bolo nad rámec pôvodne objednanej služby, keďže už išlo de facto o kompletný nový návrh vizitky (takúto službu poskytujeme bežne tiež, avšak je drahšia ako využitie hotového vzoru).Samotný Vami schválený dizajn je nesymetrický, nie je teda celkom jasné, čo je vlastne predmetom Vašej nespokojnosti "vysledny produkt nevycentrovany".Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.