Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Tunega M.

Vytlačené Výkresy sú nepoužiteľné z dôvodu, že všetky čiary sú do tlače zle nastavené. 40€ vyhodených do koša.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma opísaná situácia.Predajňu ste navštíili v stredu podvečer cca 19:30 hod. s požiadavkou na tlač 56 ks veľkoformátových výkresov na počkanie. Obsluhujúci grafik Vám vysvetlil, že nie je problém to vytlačiť, no na počkanie to zrejme všetko do záverečnej nestihne, čo ste ale nechceli akceptovať.Grafik následne navrhol, aby ste zadali zákazku, začne na nej pracovať ihneď a ráno príde skôr do práce a dokončí ju, s čím ste nakoniec súhlasili. Na druhý deň ste sa pre zákazku zastavili o 11:55 hod., čím bola z našej strany zákazka považované za ukončenú. Dodatočne, po Vašej sťažnosti sme preverili tlačový podklad - niektoré čiary v ňom sú skutočne tenké, tak sú ale zadané. Dokumenty dodané zákazníkom zásadne nijako nekontrolujeme a neupravujeme, pokiaľ o to zákazník výslovne nepožiada - nemáme oprávnenie svojvoľne do tlačového podkladu zasahovať.Je mi ľúto, ale v tomto prípade som žiadne pochybenie z našej strany nezistil. Pokiaľ máte ale pocit, že tlač nebola urobená správne a v súlade s dodaným podkladom, môžete zákazku samozrejme reklamovať a pokiaľ sa preukáže chyba pri výrobe, samozrejme ju napravíme.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.