Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Martina P.

Moja eshopova objednavka mala byt vybavena do 15:00. O 18:00 som telefonovala na predajnu, kde mi povedali ze objednavka sa bali a do 19:00 si ju urcite budem moct vyzdvihnut. Na predajni mama ktoru som po ne poslala pol hodinu cakala, boli maximalne neochotní. Po prevzatí som si pozrela vizitky a kvalitativne su uplne nevyhovujuce. Papier je makky, vystrihnute su kazda inak. Vyhodene peniaze, nekvalitna sluzba a neochotny personal

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma, v tomto prípade sme jednoznačne pochybili.Vaša zákazka bola prijatá 7.11.2024 o 12:?523 hod. a vybavená až o 19:07 hod., čo je bez diskusie nedodržanie termínu. Nedodržanie lehoty spôsobil nával práce v predajni, čo ale nie je ospravedlnenie.Čo sa týka samotnej kvality výroby - na vizitky základného typu (ktorý ste objednali) sa používa papier 250 g/m2, ktorý aj bol použitý, je to bežný papier pre vizitky. Máme v ponuke aj tvrdší papier do 300 g/m2, je však na výbere zákazníka, či si (za príplatok) takýto papier vyberie.Orezanie vizitky samozrejme musí byť správne - čisté, pravoúhle a všetky vizitky musia mať presne určený rozmer. Štandardne musia prejsť každý výrobok v predajni kontrolou iného pracovníka (princíp 4 očí), aby sa zamedzilo "uniknutiu" nekvalitného výrobku - v tomto prípade sa to však nestalo, keďže výroba meškala a zákazníčka (Vaša mama) stále pri pulte a čakala na výrobok. Toto hodnotím ako závažné pochabenie zo strany služobne mladšej vyrábajúcej grafičky Júlie. Toto pochybenie jej bolo vytknuté nadriadeným s upozornením na finančný postih.Pokiaľ samotný výrobok nie je kvalitný, je ho vždy možné reklamovať (dá sa aj on-line - zaslať foto chyby) a buď vyrobíme vizitky ešte raz a poriadne alebo Vám vrátime peniaze.Za chyba sa ospravedlňujem. Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.