Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma znížená kvalita tlače, bola však spôsobená nedostatočným rozlíšením samotných fotografií, na čo Vás dokonca priamo upozornil aj samotný objednávkový formulár, zrejme ste si to upozornenie nevšimli alebo ho ignorovali.V objednávkovom formulári je pri nahrávaní zabudovaná kontrola rozlíšenia nahrávanej fotografie voči požadovanému rozlíšeniu pre daný rozmer - pre kvalitnú tlač treba rozlíšenie fotografie aspoň 5 obrazových bodov (pixelov) na 1 mm rozmeru fotky - napríklad na výtlačok 10 x 15 cm treba rozlíšenie použitej fotografie aspoň 500 x 750 pixel. Pri nahrávaní systém toto potrebné rozlíšenie kontroluje a v prípade nesplnenia podmienky na to zákazníka upozorní, ale neodmietne prijatie fotografie (je na rozhodnutí zákazníka, či akceptuje nižšiu kvalitu tlače a alebo fotografiu tlačiť nechce).Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Renáta Hajabáč Machová
Ďakujem za objasnenie, ale takú možnosť, že by ma systém upozorňoval na zníženú kvalitu tlače som nepozorovala pri objednávaní.S pozdravom Renáta Hajabáč Machová
Renáta Hajabáč Machová
Veľmi nekvalitne vyvolané, sklamala som sa.