Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Diana

Na prvej strane nie presne dotlačené písmená na mene, extrémne drahé zhotovenie + príplatok 10€ (expresné vybavenie = o 48 hodín, čo je inde štandard a nie expresné vybavenie)

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma, ak došlo k nejaké mu problému. Dosky po vyrobení prechádzajú vizuálnou kontrolou zameranou okrem iného aj na správne dotlačenie hrán písmen , teda viditeľná vada by tam byť nemala. Ak je tlač ale akokoľvek aj inak poškodená, dá sa to reklamovať a to aj dodatočne, na reklamáciu stačí aj zaslať fotografiu, z ktorej je reklamovaná vada zrejmá.Samotné dodanie sa uskutočnilo v zmysle platných dodacích podmienok - objednávka bola zadaná podvečer 16.10.2024, v priebehu nasledujúceho dňa bola práca vyrobená a 18.10.2024 bola pripravená na odovzdanie. Expresný príplatok 10 EUR bol účtovaný správne, v tejto výške ho používame už niekoľko rokov. Cenu bolo možné znížiť nielen akceptovaním o 1 deň neskorším dodaním (úspora 10 EUR) ale aj napr. samoobslužným on-line zadaním objednávky (úspora 3 EUR).Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Diana

Dobrý deň, vôbec nespochybňujem, že sme mali expresný príplatok zaúčtovaný podľa vašich zaužívaných pravidiel, každopádne vyhotovenie o 48 hodín mi nepripadá ako nadštandard (iba pre porovnanie s inými prevádzkami). Ponuku o deň neskôr sme od slečny nedostali, dostali sme ponuku na 21. Nehnevajte sa, ale aby bol štandard 5 dní ked je prevádzka otvorená aj počas víkendu? Áno mohli sme si vybrať inú prevádzku, Faxcopy sme volili pre pozitívnu skúsenosť z minulosti. Tentokrát sme prišli, do prázdnej prevádzky kde boli 3ja zamestnanci a z toho 2ja sa ponúkali navzájom kto nás obslúži.....Slečne s veľmi "ochotným" prístupom sme povedali, ktorá strana má byť na doskách. Napriek tomu bola strana zaradená aj v samotnom texte. Nevadí. Písmenká cestou reklamácie som naozaj riešiť nemohla, vzhľadom k časovej tiesni. On Wednesday, October 23, 2024, Karol Dittinger wrote:

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.