Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

jojo

Bohužiaľ pečiatka nesplnila moje očakávania. Riadky sú primalé, zle sa do nich píše. Potrebovala som veľkú pečiatku, čo som aj prízvukovala - dajte mi väčšiu pečiatku, aby riadky neboli priveľmi nahusto.... Pri častom používaní z toho bolí ruka, keďže potrebujem pečiatku denne - vhodnejšia je klasická pečiatka colop.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia, ktorá však asi vznikla nedorozumením.Zákazku ste zadávali osobne v predajni, požiadavka znela na "väčšiu pečiatku", pričom ako vzorku ste priniesli pečiatku s rozmerom odtlačku cca 40x15 mm. Obsluha Vám dala na výber typ s odtlačkom 64 x 24 mm (Modico 5, dá sa vyrobiť aj na počkanie) alebo väčší typ 62 x 32 mm (výroba na objednávku), vybrali ste si ponúkanú možnosť na počkanie. Požadovaný text bol zväčšený na celú plochu odtlačku, návrh ste odsúhlasili.Pokiaľ je pečiatka malá, nie je problém vyrobiť aj väčšiu Existujú až do rozmeru 96x68 mm), nedá sa to však už urobiť na počkanie priamo v predajni. Bude Vás kontaktovať vedúca predajne, aby Vám presnejšie ponúkla príslušné možnosti.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

jojo

Dobrý deň,ďakujem za ochotu a rýchle vybavenie mojej sťažnosti. Ako ste už spomenuli, situácia vznikla nedorozumením.Telefonicky ma kontaktovala vedúca predajne a dohodli sme sa, že sa vo štvrtok osobne zastavím v predajni a objasníme si to. Peniaze mi boli bez problémov vrátené, za čo som vďačná, keďže je to pracovná pečiatka, s ktorou nebol spokojný môj nadriadený.Ešte raz veľká vďaka za ochotu celú situáciu bezkonfliktne vyriešiť.Za negatívnu recenziu sa ospravedlňujem.prajem pekný deňs pozdravomMária Kormaníková

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.