Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Vladimír

Vizitky. Maximálna nespokojnosť s tovarom. Posielal som on-line objednávku na tlač vizitiek, + pridal som dva súbory na prednú a zadnú stranu. Keď som prišiel po vizitky, až po zaplatení (moja chyba) som si všimol ne-kvalitu vyhotovenia, písmo bolo tak malé, že ho možno prečíta len niekto s perfektným zrakom. Keď som sa slečny spýtal, že ako môže predať niečo s takou "kvalitou", tak len povedala, že to je grafika čo som poslal - lenže tú istú grafiku som tam už posielal viac krát a výsledok bol dobrý. Nebola mi to ochotná ani opraviť, ani prerobiť či vytlačiť znova a správne, čiže počítam, že to ani nevedela opraviť a spraviť v PC. O vrátení peňazí či reklamácii nechcela počuť, keďže mi to už vytlačila. Potreboval som to hneď na druhý deň, čiže ďakujem veľmi pekne za také "služby". Štvrtok 04.07.2024, Aupark Košice

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia, chybu sme zavinili my a zjednáme nápravu.Sťažnosť som detailne preveril - zákazku Vám odovzdávala kolegyňa, ktorá u nás pracuje krátko a nemá dostatok skúseností. Pri preberaní vizitiek ste si všimli nižšiu kvalitu vyhotovenia. Grafička sa iba vyjadrila k podkladom a následný jej postup už bol celý nesprávny - mala hneď privolať služobne staršiu kolegyňu, ktorá tam bola s ňou a  vedela, ako správne postupovať (mala navrhnúť riešenie, možnosti opravy a reklamácie). Chybujúca grafička bola  upozornená na nesprávny postup opätovne poučená o pravidlách zákazníckeho servisu.Bude Vás kontaktovať regionálna manažérka zodpovedná za košickú predajňu a navrhne Vám možnosti nápravy chyby. Ospravedlňujem sa za chybnú výrob aj nesprávny postup pri riešení následnej reklamácie.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.