Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma, ak niečo nie je s fotografiami v poriadku. Ponúkame niekoľko druhov tlače, najdrahšia a najkvalitnejšia (vernosť farieb, sýtosť, nevýhodou je citlivosť na vodu) je atramentová fototlač, táto je však aj najdrahšia a je vhodná pre fotografie s vysokými nárokmi na kvalitu. Lacnejšou verziu je termotransférová tlač, ktorá je na jednej strane lacnejšia a vhodnejšia pre tlač väčšieho počtu fotografií v bežnej kvalite, nevýhodou je okrem mierne nižšej kvality aj nemožnosť tlačiť fotografie, ktoré prešli úpravou rôznymi filtrami (či už automatickými alebo dodatočne manuálnymi).Najlacnejšia je tlač laserová, ktorá sa primárne používa na komerčné aplikácie (prezentácie, grafy, tabuľky a nenáročné obrázky).Samozrejme po komunikácii so zákazníkom (dôležité je vedieť, aký je účel použitia fotografií a do akej miery je dôležitá cena) vieme ponúknuť najvhodnejší spôsob. Pri on.-line objednávke si však druh tlače vyberá zákazník sám na základe opisu produktu na stránke.Vo všeobecnosti by však termosublimačná tlač nemala byť "zásadne" horšia, ako tlač atramentová, aj keď rozdiel najmä v sýtosti a "jasnosti" farieb tam bude. Pokiaľ sú ale fotografie vyslovene nekvalitné, je to dôvod na reklamáciu a v prípade chyby na našej strane to samozrejme napravíme. Urobili sme kontrolnú tlač dodaných fotografií oboma technológiami s porovnateľným výsledkom, aj keď atramentová fotografia je samozrejme kvalitnejšia. Ak teda sú Vaše fotografie výslovne zlé, nejakým spôsob nám ich prosím doručte (do niektorej predajne, zaslaním,,. ...), aby sme to mohli preveriť a prípadne chybu napraviť.Ospravedlňujem sa za problém.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Hana
Dobrý deň pán Dittinger, ďakujem za odpoveď. Keďže si nedávam tlačiť fotky každú chvíľu, v rôznych metódach tlače sa nevyznám. Takže uznávam, že aj ja som si mohla možno lepšie preveriť kvalitu jednotlivých druhov tlače. Možno ma zmiatlo aj to, že na e-shope som pri atramentovej tlači nenašla možnosť tlačiť v požadovaných rozmeroch 15x20cm. Keďže išlo len o 4 kusy fotiek samozrejme že by som bola ochotná zaplatiť aj viac peňazí len aby boli fotky kvalitné. Veď formát 15x20cm nie je štandard, ktorý si dám do fotoalbumu. Mňa mrzí, že teraz mi doma na stene visia fotky v pre mňa nepostačujúcej kvalite. Čo sa týka fotiek, ktoré som si dala vytlačiť na predajni na atramentovej tlačiarni, to boli iné. Nie tieto konkrétne, čiže ja rozdiel medzi týmito konkrétnymi neviem porovnať. Porovnávam len z minulého razu. A tie teda boli v perfektnej kvalite a tiež boli upravované farby, rovnako ako aj tieto, ktoré až tak kvalitné nie sú. S pozdravom Hana Majerčíková ______________________________________________________________ > Od: "Karol Dittinger" > Komu: hana.alias@centrum.sk > Dátum: 27.06.2024 13:56 > Predmet: Re: FC Hodn. SŤAŽNOSŤ #3196497 - 01-CPG - 1/5 - 2024-06-26 13:30:05 - Tiket: [GNT-JJNNX-834] > Dobrý deň, mrzí ma, ak niečo nie je s fotografiami v poriadku. Ponúkame niekoľko druhov tlače, najdrahšia a najkvalitnejšia (vernosť farieb, sýtosť, nevýhodou je citlivosť na vodu) je atramentová fototlač, táto je však aj najdrahšia a je vhodná pre fotografie s vysokými nárokmi na kvalitu. Lacnejšou verziu je termotransférová tlač, ktorá je na jednej strane lacnejšia a vhodnejšia pre tlač väčšieho počtu fotografií v bežnej kvalite, nevýhodou je okrem mierne nižšej kvality aj nemožnosť tlačiť fotografie, ktoré prešli úpravou rôznymi filtrami (či už automatickými alebo dodatočne manuálnymi). Najlacnejšia je tlač laserová, ktorá sa primárne používa na komerčné aplikácie (prezentácie, grafy, tabuľky a nenáročné obrázky). Samozrejme po komunikácii so zákazníkom (dôležité je vedieť, aký je účel použitia fotografií a do akej miery je dôležitá cena) vieme ponúknuť najvhodnejší spôsob. Pri on.-line objednávke si však druh tlače vyberá zákazník sám na základe opisu produktu na stránke. Vo všeobecnosti by však termosublimačná tlač nemala byť "zásadne" horšia, ako tlač atramentová, aj keď rozdiel najmä v sýtosti a "jasnosti" farieb tam bude. Pokiaľ sú ale fotografie vyslovene nekvalitné, je to dôvod na reklamáciu a v prípade chyby na našej strane to samozrejme napravíme. Urobili sme kontrolnú tlač dodaných fotografií oboma technológiami s porovnateľným výsledkom, aj keď atramentová fotografia je samozrejme kvalitnejšia. Ak teda sú Vaše fotografie výslovne zlé, nejakým spôsob nám ich prosím doručte (do niektorej predajne, zaslaním,,. ...), aby sme to mohli preveriť a prípadne chybu napraviť. Ospravedlňujem sa za problém. Karol Dittinger FaxCopy, a.s. -----Pôvodná správa----- Od: Hana Majerčíková Odoslané: 26.06.2024 13:30:06
Hana
Kvalita tlače je hrozná. Fotky vôbec nie sú pekné. Dala som si u Vás tlačiť priamo v predajni na atramentovej tlačiarni a to sa s týmto nedá porovnať...