Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Lubos

Peciatka sa musela 3x prerabat. Prvy krat mali na krivo vytlacenu/nalepenu plochu, druhy krat mali zle aplikovanu plochu a tlacili iba polovicu peciatky. Az na treti krat bola dodana funkcna peciatka. Zial, okrem toho ze z peciatky na pockanie bola skoro 2 tyzdnova akcia, musel som 3x fyzcky prist na pobocku a zakazdym som od obsluhujucej slecny dostal info, ze je nova alebo brigadnicka a nevie mi zial k tomu viac povedat, ani sa vyjadrit k dalsiemu postupu. Som maximalne nespokojny a ocakaval som aspon ospravedlnenie, alebo zlavu za cakanie a opakovane cestovanie na pobocku.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma opísaný problém, pečiatka sa skutočne vyrábala opakovane, nie však celkom našou vinou.Objednávku ste zadávali on-line, pečiatku sme vyrobili na základe Vami dodanej predlohy, ktorá ale obsahovala príliš malé písmo, čo viedlo k zhoršenej čitateľnosti, rovnako dopadol aj druhý pokus (opäť z dodaného podkladu). Úspešný bol až tretí pokus pro kompletnom prerobení podkladov.Zdržanie výroby však nebolo zavinené našou stranou, čakali sme na dodanie opravených podkladov z Vašej strany.  Ospravedlňujem sa za problém, kolegovia vo výrobe podcenili kontrolu dodaných podkladov - nemali sa do výroby púšťať, ak mali pochybnosť o vhodnosti dodaného podkladu a túto pochybnosť na základe svojich skúseností mohli a mali mať, mali teda upozorniť na problém vopred a nie až po samotnej výrobe. Zákazku na pokladni odovzdávala menej skúsená pokladníčka, ktorá postup výroby neovláda (ani nemusí, nie je to jej náplň práce), mala však Vaše otázky postúpiť grafikovi, ktorý sa vie vyjadriť aj jadru problému.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.