Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

_

Hodnotila by som hlavne službu návrhu grafiky, ktorá bola veľmi nedostačujúca, návrh vyzeral ako od 6taka na hodine informatiky. Keď som poslala následne svoj dizajn, vizitky boli vytlačné s orezanými okrajmi.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma, ak došlo pri návrhu a výrobe vizitky k nejakému problému.Objednávka na vizitky bola urobená on-line s požiadavkou, ako by ste si vzhľad vizitky predstavovali. Na základe toho grafik urobil jednoduchý základný návrh, ktorý Vám poslal a očakával, že na základe pripomienok sa bude návrh dolaďovať. Keďže sa Vám návrh nepáčil, poslali ste vlastný návrh, ktorý sme následne vytlačili.Ak s vytlačenými vizitkami niečo nie je v poriadku, je možné ich aj dodatočne reklamovať a pokiaľ sme niečo urobili zle, určite to napravíme. V tejto veci Vás budú kontaktovať kolegovia z predajne, aby zistili, čo sme spravili zle a navrhli nápravu.Za problém sa ospravedlňujem,.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.