Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Monika

Nedostupná objednaná farba obalu pečiatky, ktorá bola ale skladom, preto som si ju vybrala. Zlomená priesvitná krytka, ktorú som si mohla prísť vymeniť. pani na predajni veľmi milá a ochotná.

Monika

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia. Chyba bohužiaľ nastala na našej strane v evidencii skladových zásob, keď sme mali (napriek nedávnej inventúre) chybne uvedený stav zásob pečiatkových telies podľa farieb (namiesto modrého telesa bolo uvedené čierne), navyše tento kus bol posledný a mal prasknutú plastovú krytku, čo sme ale zistili až pri odovzdávaní pečiatky - obratom bola ponúknutá možnosť dodatočnej výmeny (krytku sme objednali a po doručení náhradnej vymenili). Ospravedlňujem sa za vzniknutú situáciu, budú Vás kontaktovať kolegovia z predajne a ponúknu výmenu kompletnej pečiatky za požadovanú farbu.   Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Monika

Dobrý deň, vieme výmenu zariadiť aj v inej predajni, napr. v Banskej Bystrici na Hornej (aktuálne je druhá bystrická predajňa v SC Point zatvorená, sťahujeme sa do OC Európa). Pokiaľ mi záujem (v tejto predajni) potvrdíte, zariadim u kolegov, aby to vybavili. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Monika

Dobrý deň, pošlem pokyny kolegom v predajni v Ružomberku aj Banskej Bystrici, aby výmenu pečiatky vyriešili. Počkajte prosím, až sa Vám ozvú z banskobystrickej predajne s tým, že majú potrebné veci pripravené. Ešte raz sa za nepríjemnosť ospravedlňujem. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.