Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Stanka

Posledna strana zviazana hore nohami. Pismena na obale vyrazene dole kopcom. Za tie peniaze! Martinsku pobocku pre diplomovku neodporucam.

Stanka

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia, Vašu sťažnosť som preveril. Problém s otočenou poslednou stranou vznikol tým, že táto strana je nesprávne vložená už v zdrojovom súbore, ktorý sme len vytlačili a bez nejakej ďalšej úpravy vložili do väzby. Všetky strany okrem poslednej sú v súbore orientované "na výšku", posledná strana je orientovaná "na šírku", teda otočená o 90° (ale opačne, než by podľa pravidiel pre vkladanie tabuliek mala byť). Nie je problém manuálne stranu pred zaviazaním ľubovoľne otočiť, automaticky to však nerobíme, iba na požiadanie. Nie je možné (ani žiadúce), aby sme po vytlačení dokumentu v tomto listovali a hodnotili, či sú strany správne orientované - kontrolujeme iba technickú stránku tlače (kvalita, ostrosť, sýtosť, prípadné šmuhy), nie obsah a grafickú úpravu. Potlač dosiek pre väzbu sa robí v stroji, do ktorého sa čistá doska vkladá do dorazov, ktoré zaručujú kolmé/rovnobežné umiestnenie textu voči hrane dosky a pri správnej manipulácii by teda text na doske nemal byť "šikmý", chyba výroby sa však vylúčiť nedá, i keď podľa našich záznamov prešla väzba štandardnou výstupnou kontrolou. Presnejšie vyjadrenie je možné iba na základe posúdenia predloženej chybnej väzby, je ju samozrejme možné aj dodatočne reklamovať. Budú Vás kontaktovať kolegovia z predajne za účelom doriešenia problému. Za komplikáciu sa ospravedlňujem.  Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.