Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Libor Kato

Plagát je príliš rozmazaný a je na ňom aj šmuha. Tentokrát Vám to vôbec nevyšlo. Myslím, že ho radšej vyhodím. Prvý plagát, ktorý ste pre mňa robili nedávno, je oveľa lepší a priam dokonalý.

Libor Kato

Dobrý deň, mrzí ma vzniknutá situácia, chybu spôsobil tlačový podklad (obrázok) nevhodný pre požadovaný rozmer tlače. Ak sa má obrázok vytlačiť naozaj kvalitne, musí mať podkladová fotografia dostatočné rozlíšenie - ideálne viac ako 5 obrazových bodov fotografie (pixelov, skratka "px") na 1 mm rozmeru výtlačku - napríklad na poster rozmeru 60 x 80 cm (teda 600 x 800 mm) vyžaduje rozlíšenie fotografie aspoň 3000 x 4000 px. Dá sa spracovať aj fotografia s "o trochu" menším rozlíšením - hranica je cca 3 px / mm (teda pre uvedený poster 1800 x 2400 px). Fotografia s menším rozlíšením je už pre tlač na požadovaný rozmer nevhodná. Vami zaslaná podkladová fotografia má rozlíšenie 946 x 1222 px (zvykne sa označovať aj ako "náhľadové rozlíšenie") a na tlač posteru je nevhodná práve preto, lebo tlač nebude kvalitná, bude viditeľný raster a strmšie farebné prechody (čo sa môže javiť ako "čmuhy").   Je jednoznačne chybou našej grafička, že takýto základný údaj (voláme to hustota tlače) si neskontrolovala a neupozornila Vás na problém. Nemôžeme očakávať, že v problematike je zbehlý zákazník (laik), ale pracovník našej predajne toto vedieť musí a nesmie bez upozornenia spracovať podklad, kde je vopred jasné, že to nedopadne dobre. Za vážnu chybu z našej strany sa ospravedlňujem. Ak viete dodať fotografiu (túto alebo inú) v potrebnom rozlíšení (napr. 3000 x 4000 px), poster vytlačíme v rámci reklamácie bezplatne ešte raz, prípadne Vám vrátime peniaze za nepodarenú tlač. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.