Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Ján

Mal som malý problém s organizáciou v predajni.Prišlo mi to ako malý chaos . Rozmer menovky sa nedal urobiť podla mojej potreby . Musel som pristúpiť na daný štandard. Jeho kvalita bola dobrá,ale bol som sklamaný,že cm menej je problém.Chlapci berú veci tak trochu samozrejme a na vysvetľovanie nemajú čas .

Ján

Dobrý deň, mrzí ma, ak v tomto prípade prišlo k nedorozumeniu. Gravírované tabuľky/menovky robíme aj v užívateľom zadanom rozmere, od najmenšieho rozmeru 2 x 2 cm až do 40 x 70 cm. Zadanie na výroby tabuľky sa dá urobiť aj on-line a rozmer sa dá zvoliť ľubovoľne v uvedenom rozpätí. Pokiaľ ste v predajni dostali inú informáciu, je to vážne pochybenie obsluhy a v prípade potreby vyrobíme novú tabuľku v potrebnom rozmere. Za chybu sa ospravedlňujem. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Ján

Dobrý deň, ak som to správne pochopil, potrebujete menovku v rozmere 90 x 25 mm, dizajn "matný hliník" (resp. "strieborná") a čierne písmo. Tabuľka je vyrobená z dvojvrstvového platu gravírovaním, text ako na pôvodnej objednávke. Nemal by byť problém takúto tabuľku vyrobiť, zajtra to ešte prejdem pre istotu s kolegami vo výrobe. Tiež preverím, prečo Vám kolega v predajni nebol schopný takúto objednávku zadať rovno. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.