Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Lucia

Vysoká cena a nekvalita, na jednej diplomovej práci vysunuté strany, zvlnené.. Platila som za dve vyhotovenia a jedno cd takmer 87eur.. prvotná cena bola naúčtovana takmer 97 eur. Vyhotovenie do 24 hod. (Klasická doba dodania, aktuálne uvedená na stránke). Navyše ani 24 hod.nebolo splnených.. čakala som este cca 20min. Ked som dosla do predajne, este to mali len v rozpracovanom stave, preto výsledok aj asi taky, aky je. A to som neprišla presne o 24 hodín, ale neskôr.. neodporúčam!

Lucia

Dobrý deň, mrzí ma, ak ste neboli spokojná, ale asi ste prehliadli, že lehota "24 hod." platí pre objednávka zadané do 12:00 pracovného dňa - vtedy je práca k dispozícii nasledujúci deň o 12:00 hod. Objednávky prijaté po 12:?00 sa považujú za prijaté nasledujúci pracovný deň ráno - vo Vašom prípade ste objednávku zadali 6.12.2023 o 15:26 hod. a vybavená bola nasledujúci deň o 16:28 hod., limit bol až ďalší deň o 9:00 hod. (začiatok predajnej doby predajne). Keď je objednávky pripravená na prevzatie, zasielame zákazníkovi upozornenie, takže po príchode je zákazky naozaj pripravená a iba ju zákazníkovi podáme. Keďže ste ale do predajne prišli predčasne (bez výzvy), zákazka bola síce už vo fáze dokončovania, hotová ale nebola. Obsluhujúci pracovník ju napriek tomu prednostne a na počkanie (aj na úkor inej práce v predajni) dokončil a odovzdal.  Finálne zaviazanie záverečnej práce je tepelný proces, pri ktorom sa najmä chrbát práce zahrieva na vysokú teplotu a čiastočne sa zohreje aj celá práca, čo môže spôsobiť zvlnenie listov vo väzbe. Po zaviazaní je štandardne väzba uložená vodorovne a zaťažená, do cca 1-2 hodín (podľa okolitej teploty) vychladne a listy sa narovnajú. Listy sa vyrovnajú tak či tak, ale pri tomto postupe je výsledok najrýchlejší. V určenej lehote nasledujúci deň by bola práca riadne dokončená a vyrovnaná. Keďže ste už boli v predajni, pracovník Vám vydal väzbu ešte teplú a podľa jeho slov Vás na potrebu vychladnutia aj upozornil (do vychladnutia by sa vo väzbe ani nemalo listovať, môže to narušiť súdržnosť väzby). Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.